cemre_-34 Mest34 kulandım pek bir etkisini gormedim açıkçası en güzel sut çoğaltan uyku yemek su bunlar biri eksilsin işi görmez:)
Ilkannelik Bende bir iki haftadır kullanıyorum ama bana faydası olmadı belki kişiden kişiye degisiyodur
Rky3 Ilkannelik Mest34 başta iyi bir uyku ve su içmenin büyük faydasını görüyorum yanında ek olarak da humana çay içiyorum günde iki kez ve hurma kuru incir günlük tüketmeye dikkat ediyorum faydasını gördüm
eylusko_ Mest34 bestlak damla mi dersin vitamin mi kompostolar sular herşeyi yaptım hiç bisey işe yaramadı. bazen olmayınca olmuyor
durununannisi__08 eylusko_ Solgar b12 bira mayası tavsiye ederim ben kullanıyorum iki saate göğüslerim maşallah taş gibi oluyor trrndyoldanbveya tarayıcıdan araştır bak derim fiyatı arttı rağbet çok olunca yorumlarında okumanı tavsiye ederimkimaii kg aldırır diyor ama hiçte kg almadım 4 aydır kullaniyorim
Eda123458 Mest34 lohusa şerbeti yapın iki günde göğüslerimiz taş gibi olur benimde öyleydi valla şimdi sütüm o kader çoğaldı ki sağıyorum yine bitmiyor
momiesbabies Mest34 Dut kurusu yiyin daha yerken süt akmaya başlıyor 👍🏼👍🏼👍🏼 yemeyince gidiyor benimde , kaynatın suyunu için . hatta yaprağını bile alıp kaynatan varmış .Birde Ayva kaynatın için ben faydasını görüyorum
Pinaromer Mest34 bana dua edeceksiniz terayagda yumurtayi kirin yumurta pisince yarim fincan pekmez karistirin yiyin sonra bana tsk edecwksiniz tadida cok güzel
Efem123 Mest34 bende aynı durumdayım sütüm çok az yetmiyor bebeğim 9 aylık ama şuan dış donemindeyiz bide alttn üstten disimiz çıkıyor ek gıda yemiyor hiç ne yapsam çöp oluyor mamada yemiyor sadece emiyor oda süt yokk 😢
Eda123458 Efem123 lohusa şerbeti yapın iki günde göğüslerimiz taş gibi olur benimde öyleydi valla şimdi sütüm o kader çoğaldı ki sağıyorum yine bitmiyor