Deletedmom4444 annelikhalii Mezesini bende duymadim nasil yaptiniz.Corbada guzel oluOr karalana barbunya hasliyorum.Ayri bi yerde sogan sarimsak kavurup lahanaya ekliyorum.Lahana ve barbunya pisince misir unu ekliyorum varsa misir atiyorum 🤤🤤🤤Attim valla suan pisiyor 😂😂
annelikhalii Deletedmom4444 iyi yapmışsınız 😊😊 kara lahanayi ince uzun şekilde doğuyorum bir tane orta boyun yarisini daha sonra bir tencerede 2 yemek kaşığı zeytinyagi ekleyip kavuruyorum 1 tane sarımsak rendeliyorum içine 1 cay bardağı su ara ara karistirarak yumuşayıncaya kadar pişiyor 😊 daha sonra 5 kasik yogurt ve 3 kasik mayonezi karıştırıyorum soguyan lahanalari birbirine karıştırıyorum bu kadar 😊
Esra09 Efemin_Annesi afiyet olsun şimdiden mutlu yıllar biz bu akşam arkadaşlarımızdayız bende giderken götürmek için otlu börek,renkli patates topları,pancar ekşilemesi,tiramisu yaptım kalanlar arkadaşımda ne yaparsa artık 😄
Hiraprensesannesi35 Efemin_Annesi valla et hasladmm kavurcam tereyağlı bulgur pilavı yapcam salata yaptım tatlı olarak da kolay bi tatlı seçtim haşhaşlı revani 😍
2bebelianne__ Efemin_Annesi rakı balık salata çiğköfte cips çerez meyve ekler benim menümde bunlar var 💓 mutlu yıllar😍
senceumrumdam1 Efemin_Annesiq mercimek köftesi, pancar salatası, fava, haydari, kremalı makarna, köfte, patates kızartması yaptım bi de çerez alkol 😊
aylizinannesiii Efemin_Annesi corba nohut pilav salata mozaik pasta yaptım abur cubur cay oturup yilbasi programları izliycez sıradan yine😀😀😀