Efemin_Annesi Biz lokel yapıcaz öle rutin toplanma kutlama degil asla 🤣 kek pogca salata fln 5 caýi gibi
seheriko Efemin_Annesi ben kereviz salatası , sarma , karışık soslu kızartma , ve biftek yaptım birde magnolia yapıcam 😍
minikcivcivinannesi Efemin_Annesi annem çiğköfte ve kek yolladı , eşim tavuk alcakmıs bide çorbamız var bide fırında patates yaparım belki
annelikhalii Efemin_Annesi kofte patates kızartması bulgur pilavı (salcali ) yayla çorbası var dünden 😄 havuç marul salatasi , kara lahana mezesi köz patlican mezesi , ağlayan pasta , cips , karışık çerez biz annemlerde kutluyoruz 6 kişiyiz bu aksam 😄
annelikhalii Deletedmom4444 çorbasını hic içmedim ama mezeside harika oldu ilk defa yaptım tadi boyle rus salatasina benziyor 😄
elcn4139 Efemin_Annesi kofte tavuk kaz , pancar yogurrlu , havuv tarator. patates biber kizartma . lahana sarmasi. haydari. patlican biber közleme salata. turp havuc salatasi.rus salatasi. kavun peynir mezeyi cok severiz birde kalabaligiz. icecek olarak raki şalgam
Prensescilek Efemin_Annesi Firinda soslu Bütün piliç,iç Pilav, havuc tarator, sarımsaklı patlıcan ve kırmızı biber közlemesi ve yanında aparitflrrimjz var bayılırım yemek yapmaya sofra hazirlamalara 🥰
Anneyim_35 Efemin_Annesi fırında bütün tavuk Nohutlu Pilav Sarımsaklı yoğurtlu közlenmiş patlıcan salatası patates ve soğan halkası kızarması çikolatalı yaş pasta ve içecek var bizde kimse yok eşim ben ve çocuklar baş başayız 🤗🤗
Deletedmom4444 annelikhalii Mezesini bende duymadim nasil yaptiniz.Corbada guzel oluOr karalana barbunya hasliyorum.Ayri bi yerde sogan sarimsak kavurup lahanaya ekliyorum.Lahana ve barbunya pisince misir unu ekliyorum varsa misir atiyorum 🤤🤤🤤Attim valla suan pisiyor 😂😂