Cinarinannnesi Dün su geçirmez bant yapıştırıp duş aldım o esnada kenarından açılmış ve su almış çıkınca fark ettim kuruladim batikon sürdüm bugün acıyordu biraz baktığımda bı tarafı şişmişti ne yapabilirim kizlar yardım edin lütfen 😔
NinovaLemi Cinarinannnesi geçmiş olsun. Şişkinlik su almasa da oluyor. Siz kuru tutun doğumdan 7 gün sonra doktorunuza ziyaret etmeniz lazım. Daha çok varsa ve enfeksiyon kaptiginizi düşünüyorsanız erkenden kontrole gidin. Benim dikiş yerimde bazı kısımları 15 gün kadar ara ara şişti. Doktorum ödem olduğunu söyledi 2 ay oldu doğum yapalı 2. Haftadan beri hissetmiyorum bile. Çabucak geçer umarım sizin de
1omer_annesi Cinarinannnesi ben hiç bant yapistirmadim 3. Gün duş aldım sonra önce havluyla kuruladim güzelce sonra eşim peçeteyle kuruladı 10 dk da ora açık durdu pamuklu çamaşırımı giydim bişeyde olmadi
Kbse Cinarinannnesi aa bant mi yapistirdiniz ben 5ay önce doğum yaptım sezaryen yerime beyaz bantli koruyucu taktı 2.gunu duş aldım eve gelince 5. Gün kontrolünde de çıkarttı dikis izinde yok sadece çizgi ama kesilen yer hafif kabarik halende aynı normal dedi doktor
Zlm Cinarinannnesi ben normal yikaniyodum sonrasında güzelce kuruluyodum hicbirsey olmadı batikon sürün diye doktor mu soyledi size bana hergun duş al önce havluyla dokundurarak kurula sonra saç kurutma makinesi tut iyice kurusun demisti
nazlieylul 1omer_annesi ay asla cesaret edemem dokundurtturamam ilk dede öyleydi okurken bile için gitti
Yenianne18 Cinarinannnesi benım doktorum sür demişti batikon ve gazlı bez ilk günden sonra da korse kullan demişti ben unutmustum ¾ günde kullandım
honeymomm Cinarinannnesi İyice kurut duş aldıktan sonra günde bir kere batikon ile temizleyin ilk bir haftadan sonra dikişlerini açtır ondan sonra tekrar duş alabilirsiniz benimki 7 ay oldu hala sızlıyor bazen normal ama çok dikkat edin enfeksiyon olursa çok uğraşırsınız.
Sarew Cinarinannnesi ben 3.gün bantsız girmiştim duşa. Şiş olması normal ara ara ama size anormal gelen bir durum varsa gidin doktorunuza
Alazgizem Cinarinannnesi canim su almasada şişlik oluyor zaten 9. Gunum hala agrim ve siskinlgm var… karnimda agrida mevcut. Ustelik doktorum 4.gun bandini ac dedi ole duşunu al dedi yani korkma…
metehanmom_ Cinarinannnesi ayy acıyorsa çok dikkat et canım asla ıslak kalmasın batikon da sık sür korkutmak istemem ama benm 2.doğum sonrası ağrı vardı bakım da adam akıllı yapmadım özellikle yere oturup kalkınca sızlıyordu bir kaç gün sonra baktım o ağrıyan yerden açılmaya başladı ondan sonra sürekli batikon ıslak bırakmadım falan da kapandı çok şükür 🙏🏽
fn2827 Cinarinannnesi pansuman yap çok göbeğin yoksa geçer.valla benimki kadar kimseninki kötü olmamıştır herhalde. Hamileyken göbeğimin altı ödem toplamıştı ve sezaryan sıkıntılıydı dikişler akar diye. Bir aya yakın pansuman yaptık biz.duşa hep su geçirmez bantla girdim ama onlarda su alıyor ne yapsanda. şuan 5 aylık bebeğim ama 5 aya kadar üç defa aktı dikişlerim pişik bile oldular. Çok şükür bişey yok şimdi.
Selin_bcr Bende bantla girdim ama su geçirmemişti hiç benim de şişti dikişim çok kaşındı hatta sarı iltihap geldi dikiş başlangıç yerinden dr olabilir dedi iyileşirken oluyormuş ağır kaldırma dedi
nazlieylul Cinarinannnesi o bantların biraz uzunları var onlardan alın kısa olanlarda geçiyot bn ilkte ikisnide kullandm şimdi hamileyim uzunlarından eczaneden beş tane aldım onlar daha iyi kapatıyo