Mirena kizim kusmaz oğlun arada gac çıkarırken kusar. kaka ortalama olarak xogu zaman cıvık olacak hatta qrada ishal mi diye düşünebilirsiniz. bağırsak florasi yeni yeni gelişiyor. büyük ihtimalle mama kaynaklı kilosu iyi çıkmıştır qma endişelenmeyin bende ilk 3-4 gun mama verdim siringa ile sarılık olsa hastaneye yatırıp tum gün mama vereceklerdi bende bi evdeki bebe bi hastane perişan olacaktım ilk hafta sarılık olmadan atlatti zaten mqmayi sa sutum geldi diye kesmiştim. siz sutunuzun yetip yetmediğini suan cis ve kakadan anlayacaksınız. 2 saate bir bez değiştirince en az bir cis yaomis olmalı o ne kadar isterse verin memeyi hem güzel kilo alır o büyüdükçe duzene sokacak kendini tun danışmanlar gazlanjr diyenleri dinleme gak dese meme gün dese meme der. meme ucun yara olsugunda kremi sürünce emmediler ayva çekirdeğini 2 gun suda beklettim jel gibi pldu onu sürdüm hep qma meme yarasi kaçınılmaz 15.gunden snra duzeliyor bebek doğru ağzına alıp emiyorsa iyileşmesine az kaldi sabredin.buyuk kizim 2 yasinda bir kere bile kurmadı bende derdim allah gönlüme göre verdi diye 🤣 kaka yapsın duvara sivasin midem bulunmaz qma karşımda biri oturup kusunxa bende kusuyorum🤣 ❤ rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsn