daisymomm bukaga doğumdan sonra düzenli olarak adet olmaya başladım. Bebeğim şuan 5ay 21 günlük anne sütü alıyor ama öyle bişey yaşamadım. Regliyken sadece biraz tadı değişiyor diyorlar ama süt kesilmiyor.
Erva23 bukaga 40 im biter bitmez adet oldum sutumde bitmedi öyle saçmalık mi olur 😂😂 inanma canm öyle şeylere
bukaga Erva23 yok inanmam artık:) daha neler söylüyor da cogunu duymuyorum bunu bilmediğimden sorayım dedim :)
Bsradskran bukaga doğumdan 4 ay sonra adet oldum emzirmeye devam ettim hala daha ediyorum ama bu ay adet görmedim emzirirken düzensizlik olabiliyormuş
BabyYoda bukaga Ben daha regl olmadım ama ablamın bebeği 14 aylık kırkının içinde regl oldu ve hala emziriyor i nan maaa
bukaga Denizada0 inan benimde normalde kafama takmam da heralde regli dönemi bir de bilmedgmden sorayım dedim annelere , valla düsüncesiz yaaa
Cherryblossom bukaga süt konusunu anne dısında herkes cok didikler sen hic takılma kimseye yeter aütün bebişine Allah in izniyle❤️
cemre_-34 bukaga kız adetle sut bitmenin ne alakası var ben 2 seferdir regl oldum ona rağmen emzirdim ya kimin ne dediğine bakma canım herkes bir doktor kesildi başımıza yk icin rahat olsun rahat bir şekilde emzirebilirsin
yuhumgeliy bukaga azalma değil sadece sütünün tadının değişebildiğini duydum 2 ay 6 gün oldu doğum yapalı henüz adet olmadım
otose_san bukaga 10 aylıkken adet oldum, kızım 13 ayı geçti, hala emziriyorum. Büyük kızımsa ilaç ile 3 aylıkken adet oldum 17 aylık olana kadar emzirdim, ikinci doğumum yaklaştığı ve memeye aşırı düşkün olduğu için o dönemde kestim
Mihrimahsmom bukaga biz de dokuz aylığız şu an. Adetim 4. Ayda gelmeye başladı. Hala emziriyorum bi azalma falan olmadı merak etmeyin 🙂