bukaga Kızlar bebeğim 9 aylık sadece anne sütü ve ek gıda ile devam ediyoruz, ama sanırım adet olucam. Aranızda adet olup buna rağmen sütü yeterli devam edeb var mı kayınvaliden adet olursan süt biter dedi
musmustlu bukaga ben senden çok önce adet oldum. Ve kayınvalidene inanma tatlım öyle bir şey yok. Tamamen hurafe haklısın de geç.
Cherryblossom bukaga yok canim dha neler biraz azalır ama emme sıkıldığını artırırsanız hicbisi olmaz
Habibe_1998 bukaga öyle birsey yok canım evet biraz azalma olabilir ama adet olunca süt bitmez kızım 5 aylık lohusalığım bitince adet olmaya başladım ama emzirdim cok şükür Birsey olmadı sen bol bol emzir bebegini😊
SeninAnnenBirMelektiYavrm bukaga Doğumdan iki ay sonra adet oldum ve kızımı 2 sene emzirdim. Bir gram azalma olmadi hep yaşıtlarındanda öndeydi. İkinciyi doğurdum 2 aylık şuan bir hafta once adet oldum yine sütümde bir gram azalma olmadı. Kaynananızın yanlış biliyor oyle bisey yok yani
Sabirsizannecik bukaga canım iki aydr adet oluyorum sütumde bı azalma yok çok şükür bebeğim 6aylik bu arada
cemreninnannesii bukaga yok artık bu kadar cahillik görmedim ben ne alaka kız sorsaydın, bebeğin emdiği sürece sütün bitmez🌸
Deletedmom4444 bukaga Bunu da duydum ya gozum acik gitmez ne alaka ne alaka. Kizim da 9. ayda adet oldum 23 ay emzirdim. Oglumda 40 cikti adet oldum 11 ay oldu hala emziriyorum.
bukaga Deletedmom4444 valla bilsem kuzu, daha ne alakasızlıklar söylüyorda bunu bilmedgmden bilenlere yasayanlara sorayım dedm
Fato55 bukaga öyle birşey yok canım kayınvalidenizin cahilliği diyeceğim baska hiçbirşey 3 aylıkken adet oldum 17 aylık emiyor hala
zeynepbalci bukaga bitmez canım daha neler, sadece azalıyor benim hissettiğim bezi hafif oluyo, zaten mama da alıyordu onu artırıyorum ben 8 atlık kızım artık yabaş yavaş ek gıdayı artırırım onun yerine
Feyzosunannesi bukaga Kizim 11 aylıkken ilk adetimi olmuştum hiç sütümde azalma vs olmadı inanma öyle şeylere sen emzirmeye devam et
3_bebeli_ana bukaga kizim 4 ay 4 günlük 2 aydır adet oluyorum ve adet zamanında sütüm azalıyor sadece bu kadar hiç duymadım öyle birsey
Kavruk_leblebi bukaga AA ne saçma hem regliyim hem emziriyorum bebeğim doyuyor. 6 aylık tadımlardayız. Emzir gitsin kafanı bulandırma
Pnnr bukaga Ne alaka o adet olunca sütümü bitmis Allah’ım Yarabbim. Ben 3 ay sonra oldum kontrolsüzce sütüm vardi 18 ay emzirdim kendi istegmle biraktirdim hic alakasi yokk