yerlersenietipuf ikos58 nursocum Teşekkür ederim bal 🥰 11 aydır buralardayım yeni yeni sesim cikiyo 🤣🤣
ikos58 sebnem 3 sıse galactago kullandım sımdıde bestlak kullanıyorum bıtmek uZere bırdaha almayacagım duzenlı olrak gunde 3 kez kullandım
Ahmetkuzusu ikos58FİZ Babe biogaia daha cok bağırsak düzenleyici bi damla. Gaz için nurse harweys colex şurup önerebilirim biogaia eşliğinde🌸
Sumeyyeabic sebnem canim ben galaktago kullaniyorum 15 defa damlatiyorum mamayi az vermeye basladim faydasını görmüş gibiyim yani ben
Pembelianne sebnem bestlak 2 gündür kullanmaya basladım fark etti sanki hemen siparis uzerine getiriyorlar
Agg Galactago yu daha cok onerıyor uzmanlar Süt artırmak ıcın ama emzırmeden sonra gogsunu sag duzenkı sekılde süt o zaman net sekılde artar baska turlusu cok mumkun degl bırde havuc ye kanalların acılsn damla yerıne üzüm suyu ıncır suyu vb seyler tuket daha dogalından umarm faydasnı gorurusnn bn vu sekılde toparladm
Tuba8406 sebnem bol bol her fırsatta emzir bebeğini gogusunden çekme gerekirse ten teması en çok sütü artıran şey 😊 ve su iç 3 lt
sebnem Dabakinci suan denedim bende içtiğimiz bi bardak suya 20 damla dimi kullanma talimatıda öyle ama çok garip oldu tadı ya suyun 🙊
Sedaras Arkadaşlar beyaz üzüm yeyin sabah akşam ibrahim saraçoğlunun tavsiyesi bol süt yapıyor su içmeyi ve bol bol emzirmeyi ihmal etmeyin