asocialmom Edizin_Annesi bebelac gold kullanmıştık kabızlık yaptı Aptamili bilmiyorum Humana dan memnunuz 👍🏻
Asli55 Edizin_Annesi aptamilde de bebelac da da aşırı şeker var biberona koyup sallayınca hep köpürüyo bende SMAyı keşfettim çok güzel sıfır köpürme ve diğerlerine göre ucuz hemde güzel kilo aldırıyo
durupelin 4 mama değiştirmiş bi anne olarak evolvia diyorum 2 haftadır çocuğum nefes aldı resmen kabızlık bitti şükür
Merve15 durupelin kesinlikle katılıyorum @edizinannesi bende sma hipp combiotic bebelac gold ve evolvia ve evolvia Ac kullandım en en iyisi evolvia hem kokmuyor hem kabız yapmıyor sanki tadı anne sütüne de yakın
Elifayza Bende demin aldim ilk kez kullancaz o yuzden su iyidir diyemiyorum ama cok arastirdim nerdeyse yuzde 70 bir oran hipp organik denmis. Gaz kabiz yapmaya. Anne sutune yakin ve probiyitikliymis aldik bakalim ne olacak onu almasam evolvia alacaktim
Edizin_Annesi Linakaya ya aslında emiyor bebeğim ama sütüm mü yetmiyor anlamıyorum yada benden ayrılmak istemiyor :( kokuma alıştı daha 20 günlük aptamil aldık veriyorum biraz fazla kusuyor gibi yaramadı sanki cok çaresiz kaldım
Salmanc Edizin_Annesi benmde 20günlük mama ilk günden beri veriyorum aptamil pronutra 1 num. Kusmuyor ama gazı çok bende mama arayışındayım bir küçük paket alıp başka mama denemeyi düşündm
Edizin_Annesi Salmanc benim de aynı mama anne sütü artı mama olarak gidyoruz benim tek sorunum anne sütünü hep emmek istiyor meme de uyuyor yerine yatırıyorum 15 dk sonra yine meme istiyor hep böyle devam ediyor gece gündüz bende bu uğraşın sonunda 60 cc mama veriyorum bu sefer 2 3 saat uyuyor bende rahatlıyorum dinlenmek istiyorum çünkü sütüm artsın diye uykusuz kalınca iyice kötü oluyorum napıcağımı şaşırdım
Salmanc Edizin_Annesi benm malesef emmek istemiyor zoruna gidiyor mama istiyor anne sütünü gümde 2veya 3 kez zorla uyku arasında alıyor bazen 4.kez olursa süt sağıp veriyorum
Cansu08 Edizin_Annesi aynı resmen. Ben sağıyorum. Sütümü içiyo 80 cc falan. Ama illa o memeye yapışacak. Sağmayınca emmiyo. Bir iki emiyo sonra emzik gibi takılıyo. Uyuya kalıyo yatırıyorum. Hemen uyanıyo. Bazen sütüm yetmeyince mama kullanıyorum. Sma ama hiç memnun değilim. Hem gaz yapıyo hem de pişik yaptı. Ne almalıyım ben de bilmiyorum.
Edizin_Annesi Salmanc olsun her bebek anne sütü alacak diye birsey yok mama öcü değildir üzmeyin kendinizi
Asli55 zehra41 çok köpürüyo ve boş hava yutturuyo onlar ama SMAda hiç öyle bişe görmedim ve tadına baktığında da anlıyosun onların tadı daha tatlı
Salmanc zehra41 aptamil de hurma varmış aptamilin kendi merkezini aradığımda öğrendm confort mil modelini önerdiler onda yokmuş