Tubikim Kizlar bu sabah kuzunun altini alıyordum kaka yapmış ama rengi kına yesiliydi ve kötü kokuluydu mama artı anne sütü şeklinde gidiyoruz bilen var mı yani önceden böyle değildi
Happyannen Tubikim bizde de 1-2 defa oldu. Doktor gazlı zamanlarda olabilir demişti. Üşüttüğümde de oluyor.
[silindi] Tubikim benimki de kına yeşili kokulu yapar hep ama benm mAmadan değiştirdiğimde sarıya dönüyor.
SEDANURRRR Tubikim bizimde öyleydi doktoruma mesaj attım normal dedi, zaten 2 kere öyle yaptı 3.de düzeldi canım
Tubikim Happyannen ya aslında gazını iyi çıkarıyor ama anlamadım demir damlasına başladık ondan mı avaba diye düşündüm ne biliym.gorunce bı sasirdim
Tubikim NinovaLemi ev 26 derece bı çıtçıtlı badi bı tulum ustine de yelek giydiriyoruz ayaklarinda da külotlu çorap ve patik. Daha ne giydireyim ki dışarı da çıkmıyoruz
NinovaLemi Tubikim gazdır o zaman. Benim evim de çok sıcak bazen sadece atlet çorap giydiriyorum sıkıntı olmuyor. Gazı çok olunca da yeşillenir kakasi
Tubikim NinovaLemi Ay bilmiyirum belki de mama artık yaramiyurdur bı kaç gün deneyip en kotu mamayı değiştireyim
Tubikim Mervecoban45 daha fazla.nasil koruyabiliriz bilmiyirum ki canım ayaklarına sıcak sudan da hiç hoşlanmıyor
Nazzgedikk Tubikim biz aptamil kullanıyorduk alerji nedeniyle aptamilin alerji mamasına geçtik o günden sonra kakası koyu yeşil sizinde belki o yüzden olabilir.
tombikdonerkankasiiskender Benşm oğlum üç aylık sürekli o şekilde probiyotik damla kullanıyorum onu verdiğim zaman sarıya dönmeye başlıyo ama bir kaç gün kullanmayınca yine yeşil oluyo anlamadım bende 🤦🏻♀️
syaby Tubikim yanlışıkla sma probiyotik almışsındır biz probiyotikli kullanıyoruz hep yeşil yapar gayette normal dedi doktor Ve ayrıca demir ilacıda siyaha kadar renk değiştirir kakada