Motheruykusuz24 Ben 24 saattir uykusuzum.. Daha hala da uyumadı 25e doğru gidiyorum.. siz de durumlar nedir nasıldır merak ediyorum. En fazla kaç saat uykusuz kaldınız ? Bebeğiniz olduğundan beri en çok kaç saat uydunuz? Allah yardımcımız olsun..
Zlm Motheruykusuz24 bı ara üç dört günde toplam birer saat uyumustum en uzun uykumda bı kere uyuyakalmisim kızım yenidogmusru o zamanlar 5 saat falan uyumuşum
Wolverine Motheruykusuz24 en son bir ay olmadı bile bir rahatsızlık geçirdim oğluma annem baktı bu süre de sonra oglumda benim onu birakicagim korkusu oluştu ve tam 6 gün boyunca geceler 0 gündüzler 1 saat kadar uyumustum. Ama genel olarak gece uykusu 22 aydır neredeyse 1-2 saatten fazla uyumuyorum. Oğlum sagolsun
Sedasmsk Motheruykusuz24 4 5 saat uykusuz olduğum oluyo geceleri gündüzleri çok uykusuzsam annem geliyo 2 saat uyuyorum
emsare Günlük 1,5 saat uykuyla durmuştum bebeğim kolikti ama hiç durmuyordu. 46. Gün geçmişti. 46 gün ya uyumadım ya 1 saat 2 saat belki uyudum. 70kg doğuma gidip 50 kiloya düştüm bu süreçte. Siz neden uyumadınız
Motheruykusuz24 emsare bebeğim 2 aylık kucakta uyuyor yerine bırakınca uyanıyor. Yatağımda yatırayım diyorum kucağımızdan indiği anda ağlamaya başlıyor. Eşimde bende bittik bir onun kucağında bir benim. Eşimin kucağındayken azıcık uzanıp dinleniyorum ama onları o durumda bırakıp uyuyamıyorum. O da zaten en fazla 1 saat oyalayabiliyor 😥
Erz_2506 Bir haftadır geceleri hiç uyumuyorum bebeğim hasta bir de üstüne diş geldi sabaha kadar bekliyorum uyumasını
3MelekAnnesi3 Motheruykusuz24 2 gün toplam 3 saat uykuyla durdum oda parça parça En cokta baya baya 12 saat uyudum oglumla hemde 😂
elifiii Motheruykusuz24 4. ay atagında 15 gün boyunca 1 saatlik uykularla durdum. 16. gün bayılıyordum neredeyse. Hasta oldugunda da uyanık kalmaya calısıyorum. Ama büyüdükçe uykularınız daha iyileşecek, cocuksuz zamanki gibi olmuyor hep tilki uykusu gibi anne dediği an uyanıyorsun. Geçmeyecek sandığınız her şey geçiyor inanın.
emsare Motheruykusuz24 bence o bakabildiği süre ne kadarsa uyu. Sütü de etkiliyor uyumamak. Allah kolaylık versin
Hsrtgndz Motheruykusuz24 bebek dogdugundan beri en çok 6 saat uyumustum oda bebeğin sarilikmis uykuya meyilli olduğu için mis hastaneye gitmiştik. Direk sabahı. Ve şuan 32saatr uykusuzum 😂 sadece 50 dk dün gece uyudum şuan rota virüsü ve dış derdimiz var zaten uyuyan bı çocukta deil
Kuzeybey2209 Motheruykusuz24 benim oğlum kolikti ilk 6 ay uyumadım desem yeridir 2 saat uykum yoktu gün boyu. Şimdi ise 3 saatte bir memeye kalkiyo ne zaman yaticam hiç bilmiyorum
Handeeeee Motheruykusuz24 şuan tam olarak 24 saat olmasına 5 saat felan kaldım bunu yazarken de tek gözüm kapalı yazıyorum ama kızım hala canavar gibi 😢😢
Mevacanimkizim Motheruykusuz24 Kizimdan önce 3-4 gün uyumadigimi biliyorum kızımdan sonra da kızım için değil ama haftada 2 gün uyumuyorum. En çok uyudugumsa 6 aylık olduktan sonra k.validemde kaldığım gün geceden kızımı aldığı zman gündüz 2 de zar zor uyanmıştım 😁 yani şimdi 15 aylık gece uykularimiz yok zaten evlenmeden öncede alışkın olduğum için bana pek problem olmuyor çok yorgun olmadığım surece. Mesela şuan saat 07:45 ve biz daha yeni uyucaz 🤦🏼♀️🤷