Buglemiim Merhaba bu jel hakkında bilgis olan var mı kullandınız mı bebeğinize? Tetagil kullanıyorduk bitmişti eczacı az önce bu jeli verdi kullanıp memnun kalanınız var mı? Yarın tetagil alıcam hemen bu gecelik bu idare eder umarım 🙏
Buglemiim Nvndmr Ben onu kullanmadım bebeğime cesaret edip. Tetagil kullandık hep çok da memnun kaldım. O geceyi öyle idare etmiştik :)
Nvndmr Buglemiim neden cesaret edemediniz zararlı mı acaba hiç kullanmadım eniştem eczaneci o getirdi kullanmasam mı😐
Buglemiim Nvndmr Ben jel gibi olanların diş eti ve boğaz yolunu da uyuşturduğunu duymuştum yani bilmiyorum öyle okumuştm biyerde. doktoruma çok güvenirm ben hep o tetagili önerdiği için ona güvendim herhalde ama doktor tavsiye ediyorsa size de kullanabilirsiniz bu benim tercihimdi sadece 🙈
Nvndmr Buglemiim anladım cok teşekkürler bende araştrym en iyisi tetagil i öneren çok var biraz pahalı sanki 😊
Buglemiim Nvndmr maalesef biraz pahalı biz kullanırken bukadar pahalı değildi. Ben birde internetten sipariş veriyordum daha hesaplıya geliyordu