limonkolonyasi Saripapatyaannesi34 aklımda domates çorbası karnabahar graten yanına ne yapacağıma karar veremedim hala belki bana da fikir veren çıkar 😀
beratcan3446 Saripapatyaannesi34 sıradan her zaman ne yapıyorsam aynı özel bi gün oldugunu düşünmüyorum özel bişey de yapmayacağım
Traveler_Mom Saripapatyaannesi34 Rus salatası, fırında tavuk, cevizli pancar salatası, iç pilavı, yaprak sarması. Tatlı olarak da ballı pasta 😍😊
bsrkya Saripapatyaannesi34 Hindi İç pilav havuç tarator brokoli atom meze Narlı mısırlı roka salatası patlıcan kapya biber salatası fırında mantar Abimle annem misafiim🥰
Saripapatyaannesi34 Traveler_Mom bende meze cesitleri yapcam alkol kullanmayız ama çok severiz eşimle mezeleri😅
Traveler_Mom Saripapatyaannesi34 Eskiden yemekte falan 1 kadeh şarap belki içerdim ama şimdi hiç kullanmıyorum alkol, eşim de öyle. Zaten evde hiç tüketmeyiz almayız ama meze biz de severiz 😍
limonkolonyasi Saripapatyaannesi34 yanına birkaç bizey daha eklicem bende ama daha tam karar veremedim firinda tavuk havuç tarator v.s olabilir
Saripapatyaannesi34 bsrkya ohh afiyet olsun biz eşimle tüp mide ameliyatliyiz o yüzden çok şey yapmicam😅
snyck Saripapatyaannesi34 Normal bir yemek hatta dışarıdan söylerim yemek yapmaktan bunaldim ben yilbasinda çerez ve yaş pasta illaki yerim yine dayanamam alirim galiba bu sene kimseye gitmiyoruz kimsede gelmiyor kafa rahat 😊
barbarosunannesi Saripapatyaannesi34 karnıyarık yapacaktım değiştirdim menüyü .beyti kebabı bulgur pilavı mercimek çorbası salata .iyi seneler şimdiden 💐
Saripapatyaannesi34 barbarosunannesi ohh afiyet olsun size şimdiden iyi seneler 🌺🥰 biz eşimle tüp mideliyiz çok bişey yapmicam o yüzden meze türü en çok atıştırmalık
barbarosunannesi Saripapatyaannesi34 çok geçmiş olsun size de hepimize güzel bı yıl.olsun inşallah 💐💕