Nilarasu Menumu yazicam bana tatli onerir misiniz? Cafe de paris soslu et Patates kizartmasi Falafel Humus Haydari Rus salatasi Saksuka Peynir tabagi Meyve tabagi Icecek olarak raki ve sarap icilecek. Tatli bulamadim bir turlu sizce ne tatli yapayim?
Cascas19 Oyumu tahinli kabak tatlısından yana kullanıyorum. 🤭 Çikolatalı muz da olabilir şarabın yanına. 🤔
Marjinal_Anne2 Nilarasu Ahahah yaaa anladım o yüzden tanıdk geldi lokasyondan🙈😄 hatay lı yım, mezeleri çok severim ondan sordum ☺️🙏🏻
teacher_mommy Nilarasu etiniz fransiz soslu. mezeler orta doğu kokuyor. Tatlıyıda Uzak doğudan mı seçseniz acaba? 😄 Şaka bir tarafa ben Tiramisu yapıcam tatlı olarak. San sebastian yapabilirsiniz.
Nilarasu teacher_mommy eti sarap icinler icin mezeleri raki icinler icin 🤪 fuzyon yapiyoruz bakalim😂 tiramisu bilemedim ya daha hafid bi sey istiyorum sanki ama
Ce_Ce Nilarasu tatlı denince aklıma baklava gelir yada kadayıf 😍 hafif birşey derseniz de magnolia olabilir
Ce_Ce Nilarasu bencede siz hiç tatlı işine girmeyin,keşke tatlıyıda gelecek misafirleriniz düşünüp getirseler ne güzel olurdu değil mi 😊