Littlebird Yasemin38 bizim doktorumuz da menenjit ile hiç bir aşı karışmamalı demişti bexero nimernix ikisini birlikte yaptırdık
laliko35 Littlebird bizde rota ve bexsero aşısıni aynı ayda yaptırdık her doktor farklı tablo oluşturuyor aşı icin
laliko35 Yasemin38 bizde yaptırdık hem 3. ay hem 5.ay da herhangi bir sorun yaşamadık her dr farklı tablo oluşturuyor aşı için ☺
Irmakprensesinannesi MSU2021 4 aylık Ken rotoya 255 TL verdim menenjit aşısını da 5 ocakta olucak ilk menenjit e 550 TL verdm 3 aylikken
MSU2021 Storymoon hm eczaneden alip doktoruna veriyorsun o swkikde vuruluyor diye biliyorum. 180 tl olmasina sasirdim piyasa fiyatinin cok cok altinda. Tuhaf geldi acikcasi, posttaki diger yorumlari okursaniz sizde gorursunuz. Bu kadar ucuz olmasina anlam veremedim.
NergizEmine Storymoon özeldede eczane den alib yapiyor lar 330 kusurdu bizde özele gidiyoruzda menjit aşisi 533 TL tutmuştu
NergizEmine Storymoon bizde almamiştik asistan eczane den getirdi vezneye ödemiştik eczanede ne kadarsa u kadar ödedik
Yasolinne MSU2021 Valla ben de anlam veremedim. Soğuk zincir ilaç zaten. Hiç de duymamıştım bu şekilde fiyat olarak da, ilacı hastanenin temin ettiğini de … 🤷🏻♀️
MSU2021 Yasolinne ilaci hastane bence de satmaz yanlis biliyordur belki arkadas yada karistirmistir fln
Tucix Rotariks yaptırdık 2. Ayında tek doz 250 ye yaptırdık özel hastanede, 3 doz şeklinde olacak dedi doktorumuz, 4 ve 6. Aylarda diğer dozlar, ağızdan iciriyorlar zaten, diğerini henüz yaptırmadik bilgim yok
Hgk Rotateq 253 bexsero 530 Nimenrix 345 bizde özel hastanede olduk aşılar yapılıyor sonra ödemesini yaptık eczanedede aynı fiyat