AysunFerhat Bestlak ve galactago süt arttırıcı damla kullandım bol bol su kayısı hoşafı içtim kuru
soğan bulgur pilavı yedim bol dere otlu salatalar tükettim elimden geldiğince uyumaya çalıştım bebeğim süt olmadığı için emmek istemedi o emdiği zaman dakikalarca kıpırdamadan emzirdim sezaryan doğum yapmıştım kucağımdan indirmiyordum bebeğimi ten teması dediler evim sıcaktı onu tek bezle bıraktım üzerimi çıkarıp kucağıma aldım öyle emzirmeye çalıştım ılık duş aldım göğüslerime masaj yaptım 2 3 saatte 1 elektrikli pompa ile sağdım solgarın brewers yeast b12 besin takviyesini aldım içtim sürekli dua ettim...
Ama... bebeğimi emziremedim ...olmadı işte...
Ben bunların hiçbirisini yapmadan 2 max 3 günde sütü gelenleride tanıyorum tek sağımda tek göğsüten 100cc süt çıkaran anneleri....
Demekki benim sütüm yok... ama benim suçumda yok... bu kadar şeyi denemek çabalamak üzülmek ağlamakta annelikten...
şimdi biberonlara temizleyicilerine mamalara servet yatırmak... gece gündüz demeden o biberonları steril tutmaya çalışmak su sıcaklığını yeterli dereceye getirmeye çalışırken açlıktan ağlayan bebeği susturmak onun için en iyisi için uğraşmak
Aaaaaaaaa neden emzirmiyooooğğğsuuuuğğn diye konuşanlara cevap vermek için kafanda bin türlü cümle kurup sövmek istemek ama kibarca sütüm yok gelmedi demek ve verilen tavsiyeleri dinliyor gibi yapmakta annelikten😊❤
Bende son sağımda senin gibi 30cc yi görünce bıraktım o gün bugündür mamayla büyüyor kızım şükürler olsun çok sağlıklı ve mutlu bir bebek ama umarım sizin sütünüz artar ve bebeğinizi doya doya emzrirsiniz ama yanlız değilsiniz :)