Tugkaninannesi Merveali ben denemek icin aldim ama cok sevemedim, agir plastik gibi bir sey kokuyor gibi geldi bana.
Jrarya Merveali hiç memnun kalmadım içinden 1 tane kullandım kakası her yerden taştı kokusuda kötüydü
Umayumayumay Merveali ben kullanıyorum kalıpları küçük olması dışında çok memnunum . Evet arada taşıyor ama o tamamen benim bağlayamamış olmamdan kaynaklı diye düşünüyorum 🙄
Betullnaz Merveali 1 paket kullandım hiç memnun kalmadım emiciliği hiç iyi değil kuru tutmuyor ve sürekli taşırıyo tavsiye etmem
BhrAli Bizde prima premium care kullanıyorduk, eşim denemek için almış Migros un bezini kokusu kötü, çiş ve kaka kokusunu çok dışarı veriyor, bir kere kaka taşması oldu, henüz pişik yok, 2 gündür kullanıyorum bakalım ne olacak ☺️
Aslii123 Valla ben çok beğe sık prima kullanıyordum 50 li 60 tl migros un 25 tl arada çok fark var zaten sürekli çiş yapıyor çok degistiriyorum altını sizdirmadida gayet memnunum
Alazokan Bende kullanıyorum bir ara kaka taşma sorunu yaşadık ama çiş çok güzel emiyor ve pişik yapmadı. Fiyat göre performans iyi
Dildeniz Merveali ben 5 ay kullandım memnundum tek sıkıntı ilk aylar sulu kaka yaptıkları için hep sırtına çıkıyordu onun dışında hem ekonomik hem sağlıklı şuan değiştim ama sleepy kullanıyorum
blzylcnsy sleppy kullanıyorum normalde ama bulamadığım zamanlarda minies alıyorum ve ben ikisindende memnunum. taşırma da yapmadı hiç . yaptı aslında ikisindede ama tamamen benim hatam. gece uyumadan önce takıyorum bezi sabah değiştiriyorum bi defa sabah altını değiştirmeden tekrar uyutmuşum kalktığımızda sızdırma vardı bi defada çiş dolu beze sabah kaka yaptığı ve bende görmediğim için taşma yaptı o kadar. gün içinde de 3-4 saatte değiştiriyordum havalar bu kadar ısınmadan önce şimdi 2 saati geçirmemeye çalışıyorum sıcak diye hiiç sorun yaşamıyorum.
ZeynepAdam Merveali surekli olmasa da kullaniyorum. Ben tek cesit kullanmamaya calisiyorum tek markaya alismasin sonra degistirdi mi fln pisik olma ihtimali yuksek oluyor diye. Memnunum hem temiz icerigi var. Yazin 3 saate kadar tutuyorum bezi o asamada hep minies kullaniyorum.ama gece boyu hic kullanmadim nasil olur bilemem.
Busra543215 Merveali mınıes ben kullanıyorum hiç sorun yasamadım hatta denemek için aldım devam etmeyı dusunuyorum tasma sızıntı hıc olmadı ve muhendısınoğlu içereğinde kimyasal madde olmadıgını söylüyor bu durum içimi rahatlattı ve pişikte hiç olmadı
Hacerr7 Merveali çişi dahil taşırıyor her gün üstünü değiştirmekten sıkıldım 1 paket almıştık denemelik bir kaç tane kullandım bidaha kullanmadım ve aşırı pişik yaptı çok fazla
Merveali Ya heekez farrkli bi yorum yapmiş her bebege iyi gelmiyor demekki bende kararsiz kaldim ama bi alip denice m genede yorum yapanlara tşk
Merveali Ya heekez farrkli bi yorum yapmiş her bebege iyi gelmiyor demekki bende kararsiz kaldim ama bi alip denice m genede yorum yapanlara tşk