Yeapp Mommyishome 16 aylık oğlum. Mönü: 2 köfte, yeşil mercimek çorbası , yoğurt, pankek üzerine de yaş hurma 🤩
Aybersa Mommyishome pırasalı mercimek çorbası var idi yatmadan yedirdim,kalkınca da paneli tavuk(panesini ben yaptım, ekmek ufagindan); zor yiyor ama menüsünü hazırlıyorum gene de
Mommyishome Annesininn_kuzusuu kaç aylık ben hiç tavuk vermiyorum doktorumuz market tavuğu vermeyin daha iyi dedi
Mommyishome NeverGiveUp karnıbahar ı dün yaptım ama ben de şimdi yayla çorbası yapıyprım bakalım yanına ne bulacağım 😅
GiybetReis Mommyishome 10 aylık. Pırasa yemegı yaptım bizim içib. Kızımada çorbasını yaptım akşama. öğlende yogurtlu makarna yedi.
Mommyishome GiybetReis böyle makarna yiyince sadece benim içim eahat etmiyor besleyemedim gibi hissediyorum :(
GiybetReis Mommyishome ogle atıstırması olabilir ama ya. Sade değll de . Peynirli , yogurtlu , kıymalı vs😊
Eslemesra Mommyishome ah anne yuregı bende oyle hissediyorum hep ne kadar guzel yerse yesin acaba doydu mu acaba yine mi yedırsem bı de emzıreyım diye ıcım ıcımi yıyo
Mommyishome GiybetReis hoş bizim öğle yemeğimizle kahvaltımız bir zaten uyku düzenimiz olmadığk için 3 tam öğün yiyemiyoruz keşke olsa da sade makarna yese benimki de 😂😂