Minigi-43 Merhaba anneler bebegim 2.5 aylik ve uyuyunca yanima yatiriyorum anne kokusunu alsin dunyaya alissin diye besigine yatirmadim hic benimde kolayima geldi acikcasi uyaninca yataktan kalkmadan almak yanlis mi yaptim bilmiyorum ama besigine ne zaman ve nasıl alistirmaliyim sizce sizin bebekleriniz besikte mi yatiyor nasil yapiyorsunuz?
Kocakgiller Minigi-43 1 yaşnda dogudugundan beri babasiyla aramızda yatiyor cokda mutlu 2 yasina kdr ayirmayi dusunmuyrm şahsi fikrim
Ahlasbebekveannesi Minigi-43 o aylarda bende yanımda yatırıyordum 3-3bucuk aylikken beşiğine koydum orda uyuyor onun keyfine göre bazen yanımda.ama beşikten alip emzirmesi epey zor oluyor geceleri uyku sersemi çocuğu alip emzirmek suan7 aylik kilosu arttikca beşikten geceleri alip emzirmek epey zorlaşsa da beşikte uyuyor genelde birde cook sık uyanan bebeğim var
Selin39 Minigi-43 Dogdugundan beri besiginde yatıyor. Çünkü uzmanlar anne baba ile aynı yatakta önermiyor. Şuan 1 yaşında 16-17 ay gibi odasını ayiracagim.. yatağına geçireceğim
Egeberk Bende yanımda yatırıyorum doğduğundan beri şuan 4aylik atak döneminde bittiğinde besige koyucam ilerde daha çok baglanirr
Oguuu26 Canım bence alıştırma sonra çok zor adapte oluyorlar. Ben doğduğundan beri beşiğinde yatırıyorum yanıma almıyorum anne yanı beşiğinde zaten mırıldayınca kalkıyorum şimdi 8 aylık artık o kadar kalkamıcaksakta neden doğurduk kendi kendine bakamayacağına göre elbette kalkıcaz
ikikoalaanasi İlk kızım 2 yaşına kadar yanımızda uyudu aynı yatakta yani şimdi oğlum 5 aylık yanımızda uyuyor kızımı ayırdık oğlum doğmadan 😂 ikiside koynumda büyüsün istiyorum onlar olmadan uyuyamıyorum bağımlılık oldu resmen 😂
Kocakgiller Oguuu26 besigini yatagimizin yanina koyduk oraya yatiriyorum uyuyunca ama babasida temas halinde olmak istiyor o yuzden arastiracgm dediginizi❣🙋♀️
Redpepper Doğduğundan beri beşiğinde yatıyor, birlikte yatırmak Allah korusun riskli, bir de sonradan alışması zor oluyor. Gün içinde kucakta zaten hep gece de kendi takılsın biraz 😂
Fatosef Minigi-43 4 aylık olana kadar yanımda uyuttum. Şimdi 5 ay bi haftalık beşiğin de uyuyor ama aynı odadayiz. Bazen sabaha karşı emzirdikten sonra yanımda uyutuyorum. Benimleyken daha rahat uyuyor. Bende özlüyorum arada benimle uyumasını 🥰
ML_11 49 günlük bebeğim reflü yatağıyla yanımda yatıyo babasını kızımın odasına postaladık 😂 çünkü tam çocuğu uyutcam başlıyor horlamaya sinir oluyorum gönderdim bende 😂😂
cemreninnannesii Minigi-43 bence yanınızda yatırmayın geçen gün 4 aylık bebek yorganın altında boğulmış allah korusun kızım 13 aylık kendi yatağında yatıyor ama aynı odadayız daha ayırmadık🌸
luluuu Minigi-43 doğduğundan beri kendi beşiğinde kendi yatağında yatar. Daha sonra odasıni ayırmak istediğinde çok zorluk cekersin. Arkadaşlarımdan biliyorum çocugu 3 yasinda olup onlarla birlikte uyuyan tuvalete bile gidemeyen bir arkadaşım var
Deletedmom0099 Minigi-43 doğduğundan beri beşiğinde yatıyor hiç yanımda yatmadı tehlikeli buluyorum açıkcası 1,5 yasında suan
Waris Minigi-43 ilk 3 ay hep göğsümde yatırdım. Bir doktor arkadaşımız tavsiye etmişti hem bebek kendini güvende hissediyor hem de süt üretimi açısından da faydası var. 3. Ayını doldurunca da anne yanı beşiğe geçti. Sadece 1 gece zorlandık sonra alışmıştı. 4 aylıkken de kendi odasına geçirmek zorunda kaldım ama çok da iyi oldu kolay alıştı.
Waris Minigi-43 valla ilk gece eşim de ben de uyumadık gibi bir şey. Yatağa koyduğum gibi açıyordu gözünü. İkinci gece onu yatırdım ben de yanında yatağa uzandım daha uzun uyumaya başladı. Bir de yatağına giydiğim bluzu koydum kokumu alsın diye. İlk 3 ay bebeklerde alışkanlık oluşmaz diyorlar zaten.