MDG_ Kızlar 6 ay 10 günlük bebeğim ıspanak çorbası yapacağım içine az irmik atsam kabızlık yapar mı zaten kabızlık problemimiz var. Bir şey olur mu
Cinarduygu12 MDG_ Anne sutunden gecis yaptigi icin süt kivamina alismis sonrasinda birkac saat baska bisey vermeyip su ve anne sutuyle desteklerseniz kabiz olmaz
MDG_ sademinannesi ne kadar koysam ki acaba bir su bardağı su koyacağım bir tatlı kaşığı kadar da irmik koysam olur mu
MDG_ Cinarduygu12 ya su iceremiyorum bebeğime alıştırma bardağı aldım onu bile kullanmıyor kemiriyor sadece
MDG_ Yarim_Kilo_Kiyma sürekli bal kabağı yeşil kabak çorbası yapıyorum değişik bir şey yapmak istedim açıkçası
Cinarduygu12 MDG_ Disleri geliyordur su icmezse kabiz olur ama irmik cok vermemeye calisin zaten suan karbonhidrata da ihtiyaci yok yulaf atin icine
Minikyavrum755 MDG_ Ispanak corbasını nasıl yapıyorsunuz ıspanak tadımı hiç yapmadık tadım dan sonra fikir olsun bana da
MDG_ Minikyavrum755 bende ilk kez yapacağım açıkçası ıspanak havuç ve irmik koymayı düşünüyorum ama irmik biraz düşündürdü kabızlik problemimiz olduğu için