Brutal-Betty Ahmetin_Annesi0911 ben 🙈 Kasımaktan yara oldu resmn yarın cildiye de randevum var söyleyecem saçımdan gidiyorum ama onu da söyleyecem
Birkucuksayrameselesi Ahmetin_Annesi0911 benimde öyle sirtim kalcam stresten oluyor diye biliyorum ama
Ahmetin_Annesi0911 Brutal-Betty Kız valla bi kaç tane var yok oluyo tekrar cikiyo banada haber et olur mu doktorun nededigini🥰
Egeninincisi Ekici35 genelde oturmaktan olur derler ama biz anneler ne ara oturacaz😂ara ara bende de oluyor sebebi bilmiyorum belki yediğimiz abur cuburlar yapıyordur 🤷♀️Yada kullandıgımız pedlerden. Olabilir
Ekici35 Ahmetin_Annesi0911 yok ya ben emzırmıyorum yerımde durudgumda yok inan ama bnde bekarlıktan berı var acaba polikistik over den ötürü mü
Deletedmom5284 Bi ara bende de vardı 1-2 tane ama çok sinir bozucu, keseleniyor ve çıkmadan sirkeli su döküp çıkıyorum öylece geçti
Ahmetin_Annesi0911 Birkucuksayrameselesi Bacım benimkinin stresle alakasi yok cnku stres yapmiyom😐 Sadece emzirecem diye cok oturuyom herhalde ondan oluyo cunku az oturdugum zaman geçıyo
bjkbb Ahmetin_Annesi0911 bendede vardı bir ara fazla değildi ama yinede pürüzsüz değildi kabak lifi ile geçtiler
Aminenn_annesii Brutal-Betty doğumdan önce iki metre saçım vardı iki üç yoksula baglayamiyordum şuan piskolojim bozuldu küt dediğimiz yerden kestim ve saçım bebe lastiği ile topluyorum o kadar döküldü ve devam ediyor