Mirayse Denizfdn neden dolayı kokuyor sizde makinadan nemli çıkıp kurumadığı için mi benm tastıklarım kokmuyır da uzun süredir kullanmama rağmen merak ettim acaba bütün yıkamadıpım için mi diye elyaflarıda havalandırıyorm cünki
Mirayse Boncuk21 hangi programda yıkıyorsunuz nasıl deterjan kullanıyırsunuz beyazlaması için birde kurutmayada atıyır musunuz
Boncuk21 Mirayse 40 dereceye atıyorum . Ariel sıvı deterjan . Birazda yumoş Güzelce yıkanıyor . Kurutmaya atmadım hiç normal çamaşırlıkta kuruyor . İncelmiş olan yastık pofuduk oluyor .
Mirayse Duyulurum teşekkür ederm elyaftan bahsettim bende nasıl yıkıyorsunuz kurutma makinasınada atıyormusunuz?
Duyulurum Mirayse kurutma makinem yok bilmiyorum ama yıkarken normal yorgan ayarında yıkıyorum zaten kuru gibi çıkıyorlar
minikoalam Mirayse yastik alezi kullanin derim. Benim esimde asiri terledigi icin yastiklar surekli sarariyo yani her pazartesi gunu nevresim degisim yikama gunumdur ama yastiklari gaftada 2 kez yikadigjmi bilirdim en son alez aldim rahatladım
Mirayse minikoalam Aryemus_3 alexim var ama alezi takınca yaztıklr bir tık daha yükseliyor oyüzden yatamıyorum onu ayarlamam lazm sanırım eşim alez istemiyor ama onun yastığı yamuk yumuk top top değiştirmeme izin vermiyor öle seviyormus 🤣 evde bir sürü yastık var ondan vazgecemiyor
Deletedmom789 Mirayse ben makineye atıyorum 60 dereceye. Sonra telin üstünde kurutuyorum elyafları. Yünleri kullanmadığım için kirlenmediler henüz, ama onu yapmayı beceremem anneme veririm sanırım
Kayra_Hatice Mirayse ben yaz / kış farketmeden yıkıyorum yıkıyorum kurutmalığı peteğe yakın koyup orada kurutuyorum hiç koku vs yaşamadım yumoş yumoş oluyor
sarilokumumm Mirayse kılıfları fermuarlı genelde boşaltıp yıkıyorum bazen direk atıyorum bir sorun yaşamadım hiç