Alazgizem Kızlar 1 hafta oldu sezaryan olalı ama karnim berbat bir şekilde agriyor .Bole bir durumda olan oldumu önerisi nedir ??
Zlm Alazgizem benim oadi ama karnınızi daire şeklinde ovun sıcak tutun kendinizi sıcak su torbası kullanın lifli şeyler yiyin
eslemkusunannesi Alazgizem rezene için muhakkak ben daha hastanede başlamıştım içmeye çok gaz sancısı çekmiştim bol bol hareket etmeye çalışın
Zlm Alazgizem sezeryan yeri acısini diyosaniz evet ilk başlarda oluyodu ama sonra geçti yürüyüş yapın bol bol ben hergun bir saat yürüyodum kızımı alıyorum arabaya o uyuyodu bende yürüyodum
ilknur-3 Rezene kimyon anason birer tatlı kasıgı sekilde bardakta demleyip için. Günde 3defa yapın. Gaz filan bırakmıyor. hem siz hem Bebekte cok rahatlıyor
Alazgizem __asyanil ins canimm ins benim bebegm kuvezde oldugundan dolayi sabah aksam gidiorm gormeye sezaryanimin ilk gununden beri dinlenemedm ..
Rukiye_blk Alazgizem kimyon suyu için ılık suya toz kimyonu dökün biraz soğuduktan sonra için ben öyle yapmıştım
Zlm Alazgizem o normal bir süre aciyo malesef 7 aylık oldu kızım çok bastırınca hala hafif sizliyo bazen bil bol yürüyüş yapın başka tiprlanma yolu yok onun