tgbmhr kızlar 4 aylık bebeklerin kakası nasıl olmalı ne zaman katılaşıyor kaka bebegm 4 5 gun sonra kaka yaotı ve çok katı kıvamlıydı normal mi böyle olması yeteri kadar sıvı mı alamıyor acaba
Elele tgbmhr canım kabız olmuş olabilir benim de 4 aylık bebeğim hiç çok katı kaka yapmadı. Anne sütü mü alıyor
Masumkelebek tgbmhr hayır katı olmamalı mama mı veriyorsın emziriyormusun katı demek kabız demek cıvıl olmalı kakası mama veriyorsan o yapabilir
tgbmhr Elele evet canım annesütü alıyor birde alerjk oldugundan ara sıra mama içiyor ama çok değil acaba süt mü yetersiz geliyor
Elele tgbmhr o konuda bilgim yok. Anne sütü alınca on güne kadar yapmaması normal diyolar ama katı yapması bana normal gelmedi. İnşallah yazan çıkar bi doktora da danışın bence
tgbmhr Elele izinde olduğumdan doktora götüremedim. gidince kontrolu var zaten. kan damlasına başladık acaba o mu etkiledi huysuzluk yapmaya başladı birde damlayla beraber
Elele tgbmhr evet olabilir sağlık ocağının verdiği yapıyomuş burda okumuştum. Bize de vermişlerdi daha başlamadık yarın doktora danışıp farklı almayı düşünüyorum ben
gkucukkaya Elele sağlık ocağı vegaferon veriyor içerisinde paraben varmış bize doktorumuz başka verdi
Elele Bi de alerjik demişsin süt alerjisi mi var belki o yüzden de iyi gelmemiştir orda bi çocuk doktoruna danış yok mu bulunduğun yerde
Elele tgbmhr bilemedim ama burda görmüştüm kan damlası yapıyor demişlerdi yazan da çıkmadı bi başına gelen biri yaZSaydı keşke
Elele tgbmhr evet malesef onlar daha çok rağbet görüyor bari arada yazalım böyle üste çıkar belki postun
KaderCan12 tgbmhr Herkesi aynı kefeye koymayı lutfen bu tarz olayı yaşayan vardır yaşamayan vardır elbette bazılarına o tarz şeyler ilgi çekici geliyor olabilir "nasıl insanlar anlamıyorum "demenize bence gerek yok
Masumkelebek Şimdi okudum kan damlalarıda kabızlık yapabilir doktoruna danış eğer ben sağlık ocağının verdiğini kesinlikle kullanmıyorum paraben herşey var içinde fermix aldım
tgbmhr Masumkelebek BestİRON kullanıyorum bende canım ama benm bebegime huzursuzluk yaptı karın ağrısı yaptı
Elele gkucukkaya evet ben de duydum o yüzden kullanmadım yarın doktora danışcam bi de bizde süt alerjisi var sormadan kullanmayım dedim. Diğer kullandığınız da kabızlık yaptı mı biz mama da kullanıyoruz korkuyorum kabız olur diye