Aybersa saclarinayildizdusmus komşumun kardeşi ordaydi çıktı , fareler cirit atıyormuş 🤦 ve sürekli yer değiştiriyorlarmis subeelr arasında nefret etmiş,psikolojisi bozulacakmis nerdeyse,İstanbul Ümraniye civarında ( fareleri ben de anlayamadim 🤦)
saclarinayildizdusmus Aybersa faremiiiii aboww vallahi anlayamadım bende bu sistemi nerden bulmuslar yurtdısındanmo gelmiş değişik
Mayisannesi34 saclarinayildizdusmus oradan çıksın kardeşin bacım emek sömürüyorlar bu konuda şok ve bim daha iyi şartlar olarak kesinlikle durmasın tarihi geçen ürünleri personelden kesmeye çalışıyorlar
demetdemircioglu saclarinayildizdusmus kendi aramızda paslasarak yapıyorduk mola araligimiz esnekti yani müsait olan pişirirdi sırayla yerdik
Asafecrin saclarinayildizdusmus kızı büyüttük te şimdi sırada oglan var cnm onun büyümesini bkliyoruz🤗😊
benaslindayohum saclarinayildizdusmus aynende galiba bimin sartlari daha iyi sadece subelerini degistiriyorlar bazen. market calisan arkadaslarim sokla bim iyi diyorlar a101den herkes illallah etmis 😁
TospikOglusum saclarinayildizdusmus A101kurumsal bir sireket evet maaşını günü gününe alır bayram paralari ek olark.yatar yemek parası maaşıyla yatar ama eziyettir orda çalışmak.brn mağaza yardımcısı olarak ayrıldım ama çektiğimi bir ben bir Allah bilir .bünyesi sağlamsa,bekarsa dayanikliysa yani ordan oraya surulmeye raziysa devam etsin ama yoksa zaten barinamaza
sonsuz17 TospikOglusum ay eşim de a101 de çalışıyor defalarca tartıştık kaç kere burda post açtık bir ev alıp borcu bitsin kendi işini yapsın valla boşanma durumuna getirdi mecbur kalmasak çalışmıycak da iş bulamıyor
Yarenysra saclarinayildizdusmus ben çalıştım bekarken A 101 de yemek parası da vermiyorlar atıştırmalık alıp yiyorsun A101 e para kazandırıyorsun yani 😀 bim de aynı çalışan arkadaslarim vardı
saclarinayildizdusmus Yarenysra atıştırmalık almak bedavamı e maaşımı fazla veriyor yemek parasını bu sekılde calısan insanlar oldukça onlarda boyle devameder
BademsMam saclarinayildizdusmus her marketin yalnızda öğlenleri 1 saat yemek molaları var 15 dakikada çay molaları var. Yemek parası veriyor çoğu yer. Yemekhanesi bulunan yer vermiyor sadece. Sipariş vererek getirtebilir kardeşiniz markete
Asafecrin saclarinayildizdusmus valla bnmde hiç kaldırmıyor bazen. Bazen de sevmekten bunaltıyorum. Suan hastalar 2side oglum hep kucak istiyo aglama krizlerine giriyor kızım da aynı aglama krizlerine giriyor bugun nasıl akşam oldu anlamadım
Baloglan123 saclarinayildizdusmus oyle maalesef bnde şokta çalışıyordum abur cubur yiyordum yakında restoran falanda yoktu 1 saat diyorlar ama emin olun ki saat bile degil hizli ye gel diyorlar belli bir süreden sonra
saclarinayildizdusmus Baloglan123 resmen sömürmek yaa habire şube açıyorlar birşey desen iş begenmiyo oluuyorsun