Seymaozdg DoraKizimm aslında birşeye alerjiside yok ama yinede bir doktorunada söyliyim belkide vardır bilmiyorumdur
biryazmasali Seymaozdg merhaba dis doneminde oyle oluyor butun bebeklerin galba bizimde boykeydi cok normal
Seymaozdg biryazmasali şu diş olayı beni çok yordu zaten 3 aydır çekiyoruz bu sıkıntıyı ama görünürde hala birşey yok ☺️
biryazmasali Seymaozdg oyle bizde cok gec cikardik hatta doktora sormstum aylardr ne bu sanci die o da kolaymi oyle yarip cikmak demsti yani 12 aylk bile cikarsa 4ten itbrn basliyor
Birprensannesi12 Seymaozdg 10 aydan beri bunu sorguluyorum neden oğlum emerken yada uyurken sırılsıklam terliyor diye fakat bizimkiler adımı evhamlı koydukları dan ötürü bunun için bı doktora basvurmadim
Seymaozdg Birprensannesi12 gerçekten bizdede öyle eşim sürekli birşeyleri sorguladığımda çocuk bu olur hepimiz yaşadık diyor ama ben korkuyorum birşey olur diye . Ahh bu bizi kim anlayacak ana olmadan 🥺
Mutlulugunadi_bahar Seymaozdg 5 ay 12 günlük benimde de… son zamanlarda özellikle kendi yatağıma koyuncu kafasının arka tarafı terliyor. Bende endişe ettim ama çevrem normal bir durum dedi. Bu arada vücudu terlemiyor
Seymaozdg Mutlulugunadi_bahar aynen bizimkininde sadece kafası terliyor birde normalden daha sıcak kafası axaba terlediği içinmi
Kayra_Hatice TheBaby benimde bebeğimin doğduğundan beri emerken ve uyurken çok terler uykusu gelince ateş gibi olur başı doktora danıştım normal dedi 20 aylık hala aynı
Mutlulugunadi_bahar Seymaozdg olabilir… internette vitamin eksikliği diyor ama d ve demir takviyesi kullanıyoruz.
Littlebird Seymaozdg benim kızım 15 aylık hala emerken kafası terler ama sırtına bakıyorum normal ter yok
Seymaozdg Dmrcnn evet bir onu düzenli kullanabiliyorum sanırım demir ilacı hiç sevmiyor hep tükürüyor 😂
Seymaozdg biryazmasali ahh yavrum çok üzülüyorum geceleri hep ağlayarak uyanıyor hiçbir ilaçta fayda etmiyor ki
Seymaozdg Banu- gece uyurken anlamıyorum ki birde bizimkinin bir adeti var ayaklarıyla hep üstünden atar battaniyeyi