Esis Merhaba arkdaşlar ben ıstagramda satış yapmak istiyorum ama kargo anlaşması nasıl olur sayfa nasıl buyutulur hiç bilmiyorum babam arıcı ondan bal alıyorum etrafımdakilere satıyorum ama çevrem fazla değil o yüzdende instagramdada satmak istiyorum tecrübeli arkdaşlar fikir verirse cok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim
Naciyeylmz Esis bir kargoyla görüş cnm konuş sayfayı büyütme de istek yolla herkese durumlar paylaş gönderi paylaş herkese açık yap giderek artar birden arttmaz tbi
Naciyeylmz Esis neden yapmasın ki bir çok kişi var bu işi yapan biri olmaz derse diğerine gdiersin cnn
Kuzeyin_annesii Esis canım mesela şöyle, çekilişi kazanana 300 gr organik bal gönderiyorum. Yapılacaklar 3 kişiyi etiketleyin (ne kadar çok etiketlerseniz o kadar çok şansınız olur) takip edin, sayfanızda paylaşın. Bu şekilde paylaşım yaparsın
minikbirsuperisii00 Öncelikle no no no takipçi etkinlikleri safanizin erişimini maf ediyor Bilginize satış yapamak istiyorsanız size gerçek takipçi lazım bunu. İçin de kaliteli içerik şart diğer kargo konusu a gelirsek kapıda odem istiyorsan vergi muafiyeti belgesi alın en yakın kargodan onu götürün istediğiniz kargoya kapıda ödeme oluyor anlaşma için de kargoya ürün satıyorum anlaşma istiyorum diyebilirsinuz
Esis minikbirsuperisii00 kaliteli içerik mesela nasıl şimdi ben sadece bal satacam bal organik şeker feln yok bunu anltn bır yazı balın faydasın anlatn bır kaç yazı sonrası gelmiyor aklıma ne yapabilrm
minikbirsuperisii00 Esis sayfanın bir düzeni olmalı ve fres. Durmalı asla bulsnik göze hitap etmeyen resim paylasmamalisin mesela bilgiler alt alta bal girselleri alt alta bide bir gorsel berirleyin onlar da alt alta olabilir
minikbirsuperisii00 Kuzeyin_annesii Buda doğru bir yöntem değil bence berirli bir kitleye gelene kadar çekiliş yaparsanız olumlu sonuç vermez öncellikle güzel bir sayfa oluşturmalı ki kişiler etketlendiginde güvenip hem sipariş vermeli hemde sayfayı takibe almalı
Esis Kuzeyin_annesii anladm dediğiniz gibi biraz takipçi sayısı artınca yapmam daha dogru olur cok tesekkür ederm
Kuzeyin_annesii minikbirsuperisii00 evet bu çok doğru. Zaten sıfır takipçili olursa kimse güvenmez. Bu kısmı arkadaşlar söyledi diye söylememiştim. Etkinliklere katılıp takipçi yükseltecek sonrasında birkaç satış yapacak. Birde birkaç WhatsApp konuşması atar alanlar memnun diye
Esis minikbirsuperisii00 aslında cok haklısınız ben direk kargo yaptgm balları atarm diye düşünmüştm ama dedgnz gibi yapmam daha doğru olur . Bilgileriniz için cok tesekkür ederim bu konuda kendıme o kadar güvensizim ki anlatamm ama yinede bu işe girrp denemek istiyorum