Minkpndam Kızlar gece beslenmesini nasıl yapıyosunuz ben saat 1’de emziriyorum uyuyor sonra 5’te uyanıyor tekrar emziriyorum sonra 1 saat uyuyor uyanıyor uyumuyor birdaha fazla mı uyuyor? 2 ay 21 günlük bu arada
Elfylmzkk Minkpndam ben gece üçe kadar emzirioeum uyumuyor zaten geceleri. Üçten sonra uyuyor. 6 7 gibi uyanıyor. Emziriorum. Bi daha uyuyor 11 gbi uyanıyor bebegm kırk gunluk
MrzBaby Minkpndam bebeğim 41 günlük akşam 8 buçuk gibi masaj yapıyorum bezini değiştiriyorum karnını doyuruyorum uyutuyorum saat 2 ye kadar uyuyor 2 den sonrada saat başı uyanıyor 5ten sonrada hiç uymuyor.
ipekburcu Minkpndam sarılık dönemini geçmişse siz hiç uykularına müdahale etmeyin kendi acıktıkça uyanır zaten. Şimdilik bir uyku düzeni de olmaz henüz çok küçük minnak 🥰
obal 2 aylıkken akşam 5-7de ağlaya ağlaya uyurdu 11de 1de 3de ve 5de emerdi 5de bidaha uyumaz oynardı. sabah 7_8de uyurdu 🤷♀️
Elfylmzkk Minkpndam saatte bir mi ? Maşallahı var benm bebitomun. Açsa zaten ölsem yatmaz uykuda kalmaz. Aglar. Kilosu ve bez takibi de oldukca guzel. Bende cok takmıorm açıkçası.
Acemiannnne Minkpndam 40 gunluk bebek saatte bir emzirilmez. İlk zamanlar sarilik tehlikesi olan bebek saate bir emzirilir. 1 aylik bebek 2 saatte rger uyuyorsa geceyse 3 saatte bir emzirilir. Ha bebek saat basi ister o ayri ama kendi duzen olusturuyorsa 2 saatte bir nornal olandir
Aaeess Minkpndam bizimki tam 3 aylık oldu. Bizimki de öyle acıkınca kendi uyanıyor. Aç mı bırakıyorum diye endişelendim. Bugün doktorumuza sordum kendi istedikçe emziriyorum geceleri doğru mu yapıyorum dedim. Elleme doğru yapıyorsun acıkınca ister dedi. Bu aylarda bebeğin uyuması çok normal dedi. İçini ferah tut.
Deletedmom896 Minkpndam Ama uyur :) sağlıklı gelişim için olması gereken sarılık riski yoksa dokunmayın max 5 tir uyku süresi
Elfylmzkk Minkpndam ben 25 gun filan heralde. Sonrasinda saldim. Tekim yardim edenim yok. Ev isi yemek bebek derken bende de takat kalmiyor. Gece uyanirsam emziriorm. Yoksa hankmefebdi kendisi kaldiriyo beni zaten 😂
MrzBaby Minkpndam doktorla konuşmadım bu konu hakkında. Ama gazı olmazsa karnı tok olunca uyuması normal. Bazı günler gazı oluyor uyumuyor hiç hep ıkınıyor uyanıyor.