Nefeess seni çok iyi anlıyorum benim de sezeryanım sıkıntılı geçti doktorum en son ölçtüğünde kilom 3600 falan dı 100 200 gram altı olur üstü olmaz dedi en son ki muayenede suyunda azalma vardı ameliyatı esnasında sanırım kesiyi küçük attı su da olmayınca bebek kaymadı ve spinal olunca tabi doktorun paniğine sahit oldum bebek 4250 ve çıkaramadı keserken anlına hafif neşter gelmiş bebeğin anlının kenarı kanıyorfu ben çok panik yaptım derken sütüm gelmedi, emzirirmeye çalıştım ağlaya ağlaya ama süt gelmedi gelen giden de inadına sorar gibi sütün var mı emziriyonmu dedikçe iyice sitres oldum evimize gelince kimseyi istemedim yanımda eşim süt yapıcı birsürü şey aldı eczaneden vazgeçmedim mama verdim emzirdim sağdım o uyurken süt kanalları açılsın diye geldi çok şükür ilk başlarda yine çok emmedi biberona alıştı çünkü sağıp vermek de beni çok yoruyordu gerçekten oyüzden tokken bile emzirdim onu reddetti bağırdı ağladı sakinleştirdim bidaha verdim derken şimdi memede uyumak istiyor, çok açken de mama veriyoruz 3 4 saate bir kaç günlük sizin bebeğiniz?