Duyulurum Pembekurdela 5 aylık falandı kestik. Üç ayda bir kesiyoruz. Çabuk uzuyor. Mesela üçe vurulmuş bir saç iki ayda baya uzamış oluyor
UzncMom Pembekurdela Oğlumu 17 günlük traş ettik 6.5 aylık çok uzadığı söylenemez ama yine de saçı var :))
kaymakliekmekkadayifi Mavisimmm bizde boyle olucaz galiba🤣 10 aylik hala hafften saclari var herkes erkek saniyor🤣
2cocuk_1anne_ Pembekurdela 19 aylık olacak kızım hiç kesmedim Ama önleri kesip kahkül yaptırmayı düşünüyorum
Pembekurdela 2cocuk_1anne_ kızım olsa bende hiç kesmezdim. gerçekten kız çocuklarının saçları çok güzel oluyor.
Aysun_Umay3705 Pembekurdela Yaşına girince kestircem şuan kısacık erkek gbi pembe ya da süslü gydrmesem erkek sanıyorlar
2cocuk_1anne_ Pembekurdela senin oğlun var o zaman Bazıları kesmiyor kız gibi uzatıyor ben sevmiyom öyle ama sadece üst tarafı biıaz bırakıp yan ve arkayı daha kısa şekilde kesince çok hoşuma gidiyor
Aysun_Umay3705 Pembekurdela şimdi küçük die kıyamıyorum yaşını bekliyorum doğum gününde de kel olmasın başı 🥰
Arasmomy144 Pembekurdela Bir kaç ay önce önlerinden yanların evde aldık ama yine uzadı ocakta dogum gunumuz var geçsin tekrar kestireceğim kazıt diyor herkes ama pek yapasım yok açıkcası bebegim erkek