AyseninAnnesiiii Kızlar yanlışlıkla görmeden iki dilim küflü ekmek yedim ve bebegimi emzirdim . İnternetten araştırdığımda ölüme sebebiyet verir zehirler vs büssürü kötü yazı okudum bişi olur mu yaşayan var mı 😓
Denizfdn AyseninAnnesiiii olurmu canım öle şey korkma küflü peynir uretiyo millet yiyo bikereden biseycik olmaz
Ayaz13 AyseninAnnesiiii hiç duymadım bilgim yok ama yendiğiniz ekmekte komple küf değildir telaş yapmayın
ErkekkAnnesii AyseninAnnesiiii canım internette öksürsen Allah korusun kanser yazıyor çok takılma ona inşallah bişey olmaz korkma bilgim yok ama bişey olmaz inşallah
karabiberimm AyseninAnnesiiii canım insanlar yokluktan hep yiyor sanmıyorum birşey olacağını geçmiş olsun bi farklılık fark edersen acile gidersin 🙏🏿
Hatcik AyseninAnnesiiii canim ben hamileyken küflü peynir yemiştim ama bizim evdeki çökelek küflenmiş di yani o doğal olanlardan değildi canim çekmişti 🤦♀️ zehirlendim kustum falan ama bebise bisey olmamıştı çok şükür yani karnimdaykende sonuçta benden besleniyodu emzirirkende farklı olacağını sanmıyorum korkma o yüzden çünkü anne sütü zararlı hicbiseyi almaz içine
MelinayAsel29 Hatcik esimin koyunde cokelegi kurutup koflendiriyorlar ve kufunu yiyende var kufunu siyirip yiyorlar istahli ama tadi berbat bence