Linaninannesi59 Kızlarr diyetteyken en sevdiğiniz akşam menüsü neydi? Yarın ne yemek yapıcam bilmiyorum öneri var mı ?
Aykizimm Linaninannesi59 1 kase çorba yada 6 yemek kaşığı bulgur pilavı. 3 köfte kadar et, tavuk, balık ya da hindi eti olabilir, yanında bol yeşillik ya da baharatlı yoğurt yiyebilirsin 😇 Sebze yemeklerini de susuz yemelisiniz aklıma gelenler bunlar 🤭
_bahar_ Linaninannesi59 diyet falan bence hikaye kesinlik Aralıkli beslenmek kilo verdiriyo hemde her şeyden yiyerek tabi ekmek falan abattmadan
Linaninannesi59 cennetkokulubal Diyette olup salata sevmememe kaç puan 🤣🤣 salata yiyemiyorum maalesef sulu yemeklerle çorbalarla geçiriyorum öğünlerimi
Linaninannesi59 _bahar_ cok duydum onu ama bilgim çok olmadığı için başlamaya ceaaret edemedim acıkcası ama isterdim yapmayı
ZMK Linaninannesi59 fırında balık salata- çorba ıspanak yoğurt - 3 yemek kaşığı bulgur pilavı taze fasulye yada kuru fasulye salata ayran- çorba tavuk ızgara salata ayran- çorba karnabahar yoğurt salata vs vs böyle bunları yiyorum genelde
Linaninannesi59 ZMK ıspanak ve karnıbahar bayadır yemiyorum yarın içim ikisinden biri cazip geldi acıkcası 👍🤣
ZMK Linaninannesi59 ben karnabaharı havuçlu yapıyorum üstüne yoğurt döküp kaşıklamaya bayılırım saat 12:00 ve 18:00 arası istediğini ye iç bu saatlerin dışında da sıvı tüket birde kayısılı yeşil çay iç sık sık tuvalete çıkartıyor günde 30 dk leslie yap
ZMK Linaninannesi59 karnabaharı haşlıyorum soğan salça havuç kavurup üstüne haşlanmış karnabaharı salçayı suyunu tuzunu koyuyorum havuçlar yumuşayana kadar pişiriyorum yemeğini yapıyorum genelde
Acemianne38 Linaninannesi59 https://instagram.com/healthy_mom8993?utm_medium=copy_link bu sayfada çok güzel menüler var diyet değil sağlıklı yaşam diyorlar ama çok fikir verici şeyler var ☺️
Mom62626272 Linaninannesi59 saat geç olmasın sebze yemeklerinde 7 yemek kaşığı susuz yiyebilirsiniz Etlerde avuç içi kadar olucak