mamanveutdormir Kbr11 kızım 3 ay 1 haftalık ve bu tür postlar gördükçe korkuyorum beni ne bekliyor acaba diye 😂
Kbr11 ranam 3. Ayın bitiminde başladı canım ama bu kadar değildi şu 2 gündür magoluyorum geceleri hele zor uyuyor 😔
Omma Kbr11 benim de 2buçuk yaşında kızım var sabah 7 buçukta ayakta😪mesaim gece 12 1 bazen 2 de bitiyor sabah 7 buçukta başlıyor 😪
ranam Kbr11 allah yarimcimiz olsun o zaman benimki de maşallah kolikti o gitti fakat hiç bir atağı kaçıracak gibi durmuyor nasıl geçiyor peki neyi değiştirdi huy olarak
Kbr11 Ucansupurge keşke benimde öyle uyuşa canım valla mafoluyorum gece emmeye uyanıyor sürekli sabah oğlum var anasınıfına giden beslenme hazırlamaya kalk hazırlan genişle okula git gel günler böyle geçiyor 🤦♀️
Ucansupurge Kbr11 benimki de gece uyanmadan alarm kurup kalkıyorum uykusunda emziriyorum diğer türlü bir uyanıyor uyumuyor😤🤦
Adada Kbr11 her gece bir çay kaşığı calpol ver abla çocuğa benim doktorum önermişti ve hastaydı balgamlı bronsitti balgam attirmsinda çok fayda saagladi üstelik hastalıktan uyuyamiyodu uyku gerilemesi yasiyoduk son anda kurtardık cAlpolle
mavi_2020 11 den beri uyutmaya çalışıyorum 10 kere falan uyandı emzirdim uyudu son denemem de öküz kocamın horlamasına uyandı yatak odasında bıraktım geldim sen uyandırdın uyut dedim 😴 hala ayağın bitmesine 15 gün var 😬
Kbr11 mavi_2020 uyuduğunda bende yataktan ses yapmadan nasıl kalkarım diye usulca napıcağımı şaşırıyorum canım anlıyorum seni ☺️
AAselinAnnesii Kbr11 memeyi görünce çığlığı basıyo uykuya daldırıp öyle emdiriyorum. Uykuya dalması ayrı bi çaba gerekiyo kırk saat sallıyorum. Normalde gece uyanmaz kırk kere uyanıyo sabaha kadar delirmek üzereyim
Kbr11 AAselinAnnesii benimde öyle canım bide sütüm azaldı bakalım doktora gidicez bugün mama takviyesi gerekiyor mu dye