Seyma_Mirza Kızlar merhaba bu bezi kullanan var mı a101 de 96 tanesi 100 liraydı iyiyse almayı düşünüyorum molfix kullaniyoduk çok pahalandi ya
Bebegimm1 Seyma_Mirza evet ben kullaniyorm A101 de satiliyor mu ben 80 tanesini 117 tl ye gordum elimde var diye almamistm o fiyata uygunmş A101 den alim artk
elifle Seyma_Mirza İkizlerime iki tane o paketten bitirdim internetten almıştım,çok memnun kaldım ,şimdi artmış fiyatı a 101 e bakayım madem bende:)
Sahraligunler Seyma_Mirza çok memnun kalmıştım 101de almıştım denk gelsem yine Alicam pişik sızma tasma vs hicbisey yapmadı dokusu pamuklu çok güzeldi
BayramEfeninannesi İki paket kullandım. Fakat diğer bezler gibi uzun süre durmuyor. Sleepy sabaha kadar dursa 12 saat sızdırmıyor. Ama bebem natural 2-3 saat sonra dolunca değiştirmek lazım. Baby turco da geliyor a101 e bulursanız oda ucuz ve sleepy gibi
Seyma_Mirza BayramEfeninannesi baby turco bayadir gelmiyo bu uygun geldi bana da malum fiyatlar almış başını gitmiş
mry0909 Valla en son bende aldım ondan mı oldu bilmiyorum ama kızım pişik oldu. Arkadaşın dediği gibi öyle çok durmuyor çok çabuk doluyor
Seyma_Mirza Bebegimm1 bende tesadüfen gördüm katalogda falan görmemiştim her a101 de varmıdır bilmiyorum ama
Seyma_Mirza elifle normalde ne kullanıyordunuz onu almadan önce biz Molfix ama artık alamicam sanırım pahalı geliyo Migrostan ikinci paket indirimli 96 tane paketi 110 liraya aliyodum şuan 48 li pakaet 95 lira olmuş ya
Bebegimm1 Seyma_Mirza şansimi denim belki vardir😁 bez guzel fakat çişi altta topluyor o yönden kötü sadece.ama yapck bir şey yok bez fiyatlari malum bayadir kullaniyorm memnunum ☺️
Seyma_Mirza Bebegimm1 evet ya napalim hem hesaplı hem güzel bisey almaya çalışıyoruz siz bı bakın belki civar a101 lerde vardır belki
serebro Seyma_Mirza gecen gün onur markette 96 tanesini 90₺ aldım yanlış olmasın ama daha deneme fırsatım olmadı bende uygun diye denemek istedim
Seyma_Mirza Defnee_ Pisik yaptıysa bence gunduz Molfix gece diğerini kullanın kaç aylık bebiş bilmiyorum ama gündüz hareketli oluyorlar ya iyice tahriş etmesin ben migrosun bezini de almıştım o bize hiç yaramadı yazdı hep belini isilik yaptı çocuğun cirtlari da hiç esnek degil