Utkucan Vfa34 mühendisi oğlundan baktım şimdi birde gıda dedektifinden bakıcam ama dediğiniz gibi değerleri ve içeriği en iyi olanlar baby goat ve golden goat
Vfa34 Utkucan evet vitamin mineral bakımından en yuksek yine baby goat insallah yardimci olabilmisimdir
Utkucan Rainyellow baktım canım ama anne sütüne en yakın değerler golden goat ve baby goatta o tablodada
Rainyellow Utkucan içeriği temiz olarak hipp kullandığım İçin onu yazmıştım cnm goat değerler olarak elbette çok iyidir ama siz dünyanın en iyi mamasınıda seçseniz dönem dönem değiştirmek zorunda kalabilirsiniz mama reddi oluyor 🤷🏻♀️
Utkucan Rainyellow kesinlikle haklısınız aslında bir dönem Aptamil kullandık anne sütü alınca asla istemedi onu şimdi büyüdü doymuyor sanırım birde emzirme aralığım uzadı çalışıyorum o arada mama alsın istiyorum deneyeceğiz bakalım
Aryaisen Vfa34 canım merhaba senden baby goat mamasının nerden satıldığını sormuştum e bebekte bulup aldık ama bebeğimi kabız yaptı eşimde 20 kutu almıştı elimde kaldı 6-12 ay arası.eğer almak istersen piyasanın altında bi fiyata sana vereyim