Vfa34 Utkucan doğduğundan beri baby goat kullaniyorum temiz içerikli hemde yerli üretim keçi sütlü tek mama👍
Utkucan Vfa34 ya bir süre Aptamil kullandım en başta sonra beni emmeye başlayınca mamayı asla yemek istemedi ama artık sütüm azaldı gibi ek gıdaya fazla yükleniyoruz mama kullanmak istedim golden goatıda çok duydum aldım listeye canım teşekkür ederim 🤗
Vfa34 Utkucan similac ta soya yagi ve lesitini var erkek bebeklerde ozellikle hormon değişikliğine sebep hipp te malesef tamamen temiz icerikli degil bende cok araştırdım ve sadece golden goat ve baby goat tamamen temiz icerikli bende yerli diye baby goati seçtim
Vfa34 Aryaisen butun e bebek magazalarinda civilin bazi magazalarinda satiliyor internet sitelerinde de var bazen trendyoldan aliyorum happycenter saticisindan bir sorun yasamadim
Aryaisen Vfa34 canım merhaba senden baby goat mamasının nerden satıldığını sormuştum e bebekte bulup aldık ama bebeğimi kabız yaptı eşimde 20 kutu almıştı elimde kaldı 6-12 ay arası.eğer almak istersen piyasanın altında bi fiyata sana vereyim
Rainyellow Utkucan ben mühendisin oğlunun formül mama incelemesinden baktım oğlumada 7.ayına kadar kullandım
Utkucan Vfa34 mühendisi oğlundan baktım şimdi birde gıda dedektifinden bakıcam ama dediğiniz gibi değerleri ve içeriği en iyi olanlar baby goat ve golden goat