Sevsef
Canım bende molfix kullandım ama memnun kalmadım en güzeli prima onu denemelisin☺️
Betuldalyan
A101deki soffio 👍
AhmetEymen
[bilinmeyen] komili kullanıyorum zeytinyağlı gayet memnunum tavsiye ederim
Barisalpinannesi
Soffio😀
shdemir
[bilinmeyen] Canım ben prima premium kullandım 1 numarasından memnundum ama sızdırma yapmaya basladı 2 ye gecince ve sürekli oldu. Sonra kuzenim cocuguna molfix kullanıyo onda dikkat ettim yan bantları daha uzun molfixin son 2 aydır molfix kullanıyorum cok memnunum. Ne pisik yaptı ne bir kere sızdırdı.
bynduru
Prima Premium Care👍
Heraninannesi
Komili
RabiaHira
Molfix
habibe_omerasaf
Molfix
aylinc
Prima premium care 👌🏼
Adelimmm
[bilinmeyen] prima aktif bebek kullanıyorum çok memnunum. A101 sofia bezı bıldığın çiş kokusu yaptı. Molfix denemek ıcın aldım acayıp kalın paket duruyor 5 6 kere kullanmışımdır. ama fiyatlar aşırı zamlandı bende kararsızım. Sleepy memnun olan cok olmayan çok anlamadım.
Asel_zehra
Merhabalar güzel anneler instagram kullananlar muhendısınoglu sayfasını takip etmesini öneririm . Bütün merak ettiklerimizin cevapları orada . Molfix
Esraabrklu
Benim oğlum artık.pisik olma dönemini geçtiği için bütçeme uygun bezlerden alıyorum çünkü gerçekten çok zor oluyor pahalı bezlerle geçinmek .. Benim bebiş zaten sık kirletiyor bezini o yüzden uygun olanı almaya çalışıyorum.. yani prima molfix sleepy komili vs değil de jenny willy evy baby uygun gerçekten..onları kullanıyorum ve taşma sızdırma pişik yapmadı.. kendi adıma konuşuyorum..tabi bebekleri sıkıntılı olan mecburen prima vs alanlar da olabilir aranızda.. fikrimi söyledim..
Betuldalyan
[bilinmeyen] benim bebegimde herhangi bi sorun olmadi bende denemek icin aldim memnun kaldm sizdirma da yapmadi zaten bu bez isi deneyerek bulunuyor
bynduru
[bilinmeyen] ben öyle dusunmuyorum.
Alpgdd
Bende sleepy kullanıyorum ama 2 numara bulamıyorum. Daha önce molfix kullanmıştım molfixle devam edecem
Alaraaa
[bilinmeyen] kım nederse desın prima hepsınden ıyı👍🏻
Alpgdd
[bilinmeyen] molfixten memnun kalmıştım. Bugün civilde 70li paket 36 tlydi
Minikkelebek
[bilinmeyen] molfix👍🏻
Pero
[bilinmeyen] kesinlkle molfix 😊👍🏻
Sleepy le başladm sızdırdı komili kullandım yumuşacık o güzeldi fakat bebeğimin pişiğini ikiside geçirmedi şuan molfix kullanıyorum ve gayet memnunum.