Denizzz88 Arzu042 İzmirliyim.. Boyoz,Gevrek,Kumru,İzmir Köfte,zeytinyağlı yemekler,Şevket-i Bostan bunlar geldi aklıma😄
MelekSubasi Arzu042 Of acilen arabaşı dökmem gerek hamuru bol alıcan kaşığa ağzın yana yana içicen çorbasını🤣
Neslierva Arzu042 Yozgatliyim 😊tabikide arabaşımız meşhur ( arabaşı bizimdir kimse sahip çıkmasın lütfen 😂) birde testi kebabimiz meşhurdur.
Arzu042 Neslierva aslında arabaşı iç anadolu da yapılan yemek bildim bileli konyanın Konya usulü yapılır bizde 😀
Tombikdonerartikcokpahali MelekSubasi Bebişimin suan atak haftasindayiz 4. 😔 hep ayakta salliyorum bir yere de kalkamadim😔
MelinayAsel29 Arzu042 BARTIN Kızları Karalahana dolmasi Kuru baklavasi Periskesi Yoresel kiyafetleri Islamasi Laz corbasi Bayramları Dugunlerde Köçegimiz Esim gumushaneli Kömesi pestili lahana corbasi fasulyenin tursusu diblesi Onunds
Mevaseray_prensesinannesiiii MelinayAsel29 Bende siirtliyim Siirt fıstığı Bıttım sabunu Perde pilavı Büryan Tiftik battaniyemiz Tandır ekmeğimiz kurusu da yaşıda meşhur Kuru dolmamiz Yuvarlak içli koftemiz Şalgam yaprak sarması meşur incecik olur Zivzik narimiz meşur En önemlisi Tillo evliyalar diyarı kalesi çok guzel
yildizligece Tombikdonerartikcokpahali yaaa ayakta sallama ya 🥺 cok zor oluyir buyuyunce alisiyor cunki allah kolaylik versin zor
BalarisiYusra 2prenses1anne karalahana diblesini de çok güzel yapıyor kayınvalidem canım çekti şimdi😂