Gozde001 Kızlar benim bebeğim 3,5 aylık internetten araştırdım 3 aylık bebek ortalama 39 baş çevresi diyor ama benim bebeğim biraz minyon öyle şişman bir bebek değil baş çevresi 36 normal mi biraz ufak kafası var sormak istedim böyle olan var mı
Deletedmom0028 Gozde001 benimki de 3 ay kontrolde 38.5 di hemsire 40 olmasi gerek demişti simdi 4 ay kontrolu yaklasti hemsire bingildagi aciksa sorun olmaz dedi ve kafa yapisindan olabilir dedi
MuhammedAmine Gozde001 benim bebeğimin baş çevresi 36 cm doğdu bir arkadaşımın oğlunun 33 cm doğdu . Her insanın vücut şekilleri kendine özgüdür bebeklerinde bir kalıbı yok sizinkide ortalama içinde
balsevdigim Gozde001 canım kaç cm doğduğu önemli, ilk 3 ay ayda 2 cm büyümeli daha sonra 6 aya kadar 1 cm, daha sonra yarım cm. 1 yasında ortalama 47 cm olmalı
Dilek3737 Her bebek kendine göre özel ölçüler verir. Sizinde dediginiz gibi minyon tipli bi r bebekse 36 olması çok normal
Deletedmom0028 MuhammedAmine benimkide 33 cm doğdu yapidam dolayi olabiliyor teyzem dogum yapti o da 35 ti bebekten bebege degisiyor.
yms MuhammedAmine bnm oğlumda 33 cm dogdu kafaya taktım baya bır ay kontrolu var sımdı evde ölçtüm 35.5 cıkıo 36 olması gerekıomus en dusuk ama buyudukce heralde sorun olmaz ya kurup duruom bnde
yms MuhammedAmine arkadasınzn oğlunun bas cevresı nasıl gıttı pekı bugun arlafasm ne kucuk kafalı dedı aklıma takıldı yıne ya😥
Asas Gozde001 baş çevresi küçük doğmuş canım anladığım kadarıylada düzenli büyümüş bıngıldağı ve her ay düzenli büyümesi önemli doktor bişey söyledimi
Gozde001 Asas Sağlık ocağına gittiğimizde hangi bir sıkıntı yok dedi sadece minyon dedi normal yani bir sıkıntı yok da bana başı küçük geliyor o yüzden sordum
yms Gozde001 bn doktora soledm evet küçük ama sizde koca kafa değilsşnz dedı. onemlı olan buyumesıymıs
Serrasra Gozde001 önemli olan geçen aya göre büyümesi. Bnm oğlumda 3.5 aylık 42cm kafası. Ama zaten 36 doğmuştu
elifsrbs Gozde001 bebeğiniz minyon ise zaten doktorunuzun söylediği ölçüler hariç diğer değerleri karşılaştırıp kendinizi üzmeniz yersiz bence 😏 benim Bebeğim de minyon hiç kıyaslama yapmıyorum bence barışık olmayı deneyin 😉
MuhammedAmine yms şu anda inanılmaz zeki yürüyor kendi kendine yemek yiyor ve az buçuk konuşuyor anne baba dede gel adda diyor 😁 1 yaşında
yms MuhammedAmine ya bnm oglumnda 33 dogdu arkadaslarm hep ne kucuk dıe dıe taktım bugun ölctum oyle olunca 35.5 cıktı daha 25 gunluk