Nilarasu Birkucakmutluluk mezelerden yapabilirsiniz saksuka olur haydari olur kuru cacik olur koz patlican salatasi olur
BirAlparslanAnnesi Birkucakmutluluk pilavın pirinçse evet aynı olur 😕 e şimdi yapacaksan bunları yeter ya çok şükür bide yoğurtlu bi meze tamamdır zaten günah yenmiyo bile çoğu
Bebegimicin1 Birkucakmutluluk kozalak mantsı yapabilirsin ortaya çok şık görünüyo ve lezzetli oluyor sonra meze olarakta havuç taratorun yamına közlenmiş patlıcanı yoğurtla oda güzel oluyor
Birkucakmutluluk Bebegimicin1 derin dondurucuda közlenmiş patlıcanım var olur mu acaba ondan ? bide ikisinde yoğurtlu olacak Nası olur acaba
AyseAlyamm Birkucakmutluluk barbunya pilaki güzel gider yanına bı kaç meze de ekleyebilirsin istersen canım
Zlm Birkucakmutluluk daha ne bunu bulduklarına şükretsinler benim esimevde yemek bulduğuna şükrediyo 😄😄
AyseAlyamm Birkucakmutluluk hay Allah bı zeytinyağlı olsa güzel olurmuş aslında taze fasulye de olabilir dondurucunuzda varsa
Bebegimicin1 Birkucakmutluluk ben marketten hazır közlenmişi alıp patlıcsnı alıp yapıyorum dondurucudaki nasıl olur bilemedim ikiside iyi olur bence bi çeşit sadece isteyen havuç tarator isteyen patlıcanı yer
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Birkucakmutluluk közbiber salatası ya da patlıcan. Bence menü yeterli ya. Kim geliyor ki?
hayal_perest Birkucakmutluluk fazla değil mi? Aileniz kaç kişil bilmiyorum ama çekirdek aile için fazla gibi sanki.
Balkokum Birkucakmutluluk 4 aylık bebemle Mercimek çorbası pilav kuru fasülye komposto çayın yanına da helva zor yaptım 😃😃🤷🏻♀️
Sevvaldal Birkucakmutluluk güzel bir zeytinyağlı gider. Portakallı kereviz kış için ideal bence. Fırına tavukları atarrken sarımsakları bütün olarak folyaya sarın arın tepsiye çok güzel oluyor. Ayrıc biraz da arpacaık soğan🥰