Birkucakmutluluk Mercimek çorbası Fırında tavuk kanat fırında patates pilav salata havuç tarator yanına başka ne gider hanımlar 😀 mini pizza düşündüm ama bilemedim gider mi gitmezmi 🥲
ilkbahar Birkucakmutluluk bunlar yeterli bence 🤗 ben onları bile yapamıyorum eşim midem karışıyor çok çeşit olunca iki çeşit yiyelim diyo 😃
BugsBunnyy Birkucakmutluluk bence gayet yeterli bir de tatli tamam mezeyi bir tane daha arttırabilirsiniz
Begonvil1 Bibere bir aynı menü yanına biber dolması yapmıştı geçen bir gittiğimiz yer çok da yakışmış
BirAlparslanAnnesi Birkucakmutluluk ortaya birde kuru dolma yapabilirsiniz yada kişi başı kızarmış içli köfte falan ?
AA201207 Birkucakmutluluk bence tamamen farklı birşey yapmak yerine tavuğu çeşitlendirebilirsiniz tavuk kanat+ pirzola tavuk veya kuşbaşı kesilmiş tavuklari küçük şişlere dizip pişirmek gibi 🤷🏻♀️ karışık ızgara tabağı gibi düşünün
BugsBunnyy Birkucakmutluluk portakalli kereviz olabilir humus ezme olabilir sogani dograyip firinda meze yapabilirsin yagli kagit icine koyu pisirebilirsin
Deletedmom78654 Birkucakmutluluk zeytinyağlı bisey istiyor menü. Barbunya olabilir , domates soslu patlıcan kızartması olabilir, meze istiyorsan humus olabilir, haydar olabilir
BirAlparslanAnnesi Birkucakmutluluk pilavın pirinçse evet aynı olur 😕 e şimdi yapacaksan bunları yeter ya çok şükür bide yoğurtlu bi meze tamamdır zaten günah yenmiyo bile çoğu