Fatmanurtrlk Hanimlar bebegim emzik almiyor damak ucluyu denedim midesi bulaniyor itiyor sizdede oldumu siz neler yaparak alistirdiniz , emzik kullanmasini istiyorum cunku memeyi emzik olarak kulaniyor. Bebegim 3 aylik benim gibi olup emzige alistirabilen oldumu
Ayssss1 Fatmanurtrlk canım bebeğin kaç aylık alışmayan bebek alışmıyor denemediği taktik emzik kalmadı maalesef 6 aylık olacak emzik almıyor
UcuBulunamayanBant Fatmanurtrlk benim bebeğimde 3ay 10gunluk valla herşeyi her emziği denedim damaklida midesi bulandı kiraz uçlu aldım onuda ağzında ısırıp ısırıp çıkarıyor naptiysam olmadı almadi.
Toprakaren Fatmanurtrlk bizimki chicconun kaucuk aldığını istemedi baktım beberonun ucunu cok cok çekiyor güzelce sonra e bebek ten tomme tippe nin emziğini aldım yuvarlak gibi ama yanları düz emziğin onu de damla şeklinde 2 li biri mavi biri beyaz ondan aldım çok sevdi önsüz hayatta uyumaz oldu gaz yapmayan model mis birde 4 aydır agzinda
Melek0205 Fatmanurtrlk benim oğlanda ne yapsam almamıştı büyük oğlum hiç bi şekilde almadı küçük oğlan 5 aylıkken diş ağrısından diye tahmin ediyorum ara ara veriyodum öylelikle alıştı cabbur cubbur emiyo şimdi emziği :) bebeğe göre değişiyo sanırım bu
Fatmanurtrlk Ayssss1 Ayssss1 3 aylik olduk almadi damakli denedim sadece diverlerini denemedim denemk istiyorum ama almazsa almaz bosuna deneme diyende var bu seferde mememi emzik olarak kullaniyor
Fatmanurtrlk UcuBulunamayanBant kiz bebegi almaz diyirkardi almiyir gercekten oglum hemen almisti kizim almiyir malesef
Fatmanurtrlk Toprakaren bebegim kovezden cikinca 1 hafta ek mama vermistim biberonu rahat aliyir fakat emzik almiyor damakli oldugu icin mi acaba
Toprakaren Fatmanurtrlk bizimkide kuvezde almaya alıştı biberonu alıştır bak biberonu bos iken emdirmeyi dene baktin emiyor baya aonra o dediğim emdikten al baya rahat ettim
Melek0205 Aventin soothie emziği bu arada. Diş kaşıyo ayrıca bu emzikler ilk oğluma almıştım almadı hiç ikincide bi aydır emiyo bakalım aldı o :)
Msl- Fatmanurtrlk benim de kızım almıyordu damaklıydı emziği. 3 aylığız normal uçlu emzik aldım uykuya geçişlerde şuan alıyor çok şükür yoksa sürekli memede uyumak istiyordu. Normal uçlu deneyin. Ucu damaklıya göre daha ufak sanırım o yüzden aldı
0267 Fatmanurtrlk canım bibs marka denedin mi benimkide hiçbirini tutmadı ama bibsi tuttu. Yani iki aylık daha sürekli emmiyor ama ağlarken verince tutuyor. Gün içinde de canı isterse tutuyor
sibeldmr Fatmanurtrlk Benim bebeğim 4 buçuk aylik 5 gün önce alıştı 🙂 çok rahat oluyor şükürler olsun emiyor emziği 🤭
HAyal4anne Fatmanurtrlk Kendi parmağını emsin benim kızım öyle yapıyor Doğduğundan beri bu sayede kendi uyuyor şimdi 3 aylık