Ela07 Dün karma zatüre ve rota aşısı olduk veremde olcaktık ama sağlık ocağında kalmamış salı günü olcaz veremi olmadığımıza göre diğer aşılar banyoya engel değildir herelde hemşireye sormayı unuttum
Bebegim_ben Ela07 canm dün biz 2. Ay aşısını olduk 2 bacaktn karma aşı koldan veren ebe bana yikayablirsin dedi cok kaka yapmıştı bende yikadm gece
Ela07 Bebegim_ben bizimkiden2. Ay aşısı ama koldan olmadık iki bacaktan olduk rotayıda damla şeklimde olduk
Ela07 @cankuzularim sttznd şimdi internetten araştırdım canlı aşı olarak geçen aşılardanmış rotayla verem normalde aralarında süre olmalıymış ama uygulama yöntemleri farklı ise o kadar beklenmesine gerek yokmuş yani rotayı agızdan verdiler veremi omuzdan iğneyle yapcak
DerinBuse Ela07 benim kızım 3,5 aylık Biz bugün Rota ve menenjit aşısı olduk doktor Pazartesi günü yıkamamı söyledi Ben zaten genellikle aşı olmadan bir gün önce yıkıyorum çocuğu
Ela07 DerinBuse bende hep aşıdam önce yıkarım ama antalyada yaşıyoruz ve hava çok sıcak yıkasam rahatlıcakmış gibi geliyo çocuk
cankuzularim Ela07 biliyoruz hanımefendi 2 oğluma da yaptırdım rota ağızdan ama o da bi aşı o da ateş yapabiliyor ağızdan diye basit gibi mi gördünüz acaba biz rotanın 2 dozunda da başka bi aşı vurulmadık sadece rota vurulduk
Minnokko Ela07 biz de dün yaptırdık. verem aşısının olduğu koluna su değmesin bi kaç gün dedi hemşire