ikircikli_kircicegim balbademmmm pişik de oluyor valla. Travazol ve hametan kremlerle idare ediyorum. Travazolsuz geçmiyor asla. Bu pamukcuk mide ve bağırsak sistemini de tutarmis. Sadece agiz içi değil yani. O yüzden pişik yapiyor. Ve travazol olmadan geçmiyor. Mantara o iyi geliyor çünkü. Bagisikliginda sorun olabilir dedi doktor. Altta yatan nedeni bulmak için alerji iminoloji bölümüne sevketti.
balbademmmm ikircikli_kircicegim bize de bağışıklığında bi sorun olabilir demişti doktor şimdi hatırladım da. Ek gıdaya geçince düzelir diyolar ama. Başka şeyler dene ben piyasadaki büyün ilaçları denedim inan belki size fayda eder mukostatin hiç bi işe yaramıyo yazık bebişler boşuna ilaç yutuyo
myboy İki hafta kadar sürmüştü birimde. Emmesini, huyunu her şeyini etkiledi. Sizi anlıyorum. Parmağına gazlı bezi dolayıp mikostatin döküp ağzının içini iyice dolandırarak silmişti eşim. O yokken ben de aralarda diline damlattım. O şekilde geçirmiştik 🙏
Minikkizimmm ikircikli_kircicegim Benim bebeğimde daha 23 günlük ağzında pamukçuk var. Arada birkere siliyodum. Megersem günde 3 4 defa silmek gerekmiş. Şimdi öyle yapcam inşallah geçer. Sizinkiler de geçer inşallah 🤲🏻
ikircikli_kircicegim musmustlu bir süre karbonat da kullanmadan denedim yine geçmedi. Birçok kişinin karbonatla iki günde geçiyor. Doktor kendi dedi karbonat kullan diye. Mikostatin beraber kullan dedi. Kullanırken iyi ama azcık temizliğini geciktirsem hemen görüyorum arttığını.
musmustlu ikircikli_kircicegim size yazdıktan sonra Google da arattım farklı farklı yöntemler var. Aylarca uğraştığı halde çözüm bulamayanlar var. Rabbim yardımcınız olsun şifa versin inşallah minik kuzularımıza
Brfn ikircikli_kircicegim Çok geçmiş olsun benim bebegimde 6 aylıkken oldu hiç farketmemistik.. karbonatlı su Mikostatin denedik akşam geciyo sabah tekrar oluyodu.. uyumuyordu acıdan.. eczacı arkadaşım yapma bir ilaç yaptı o sayede geçti çok şükür. Keşke size ulaşabilsem yaptırır gönderirdim
ikircikli_kircicegim Brfn acaba içeriğini söylese de buradaki eczacim hazirlasa. Ya da yapıp kargo ile gönderebilirse o da olur. İse yarasin yeterli.
ikircikli_kircicegim musmustlu Amin inşallah. Ben de çok araştırıyorum internetten ama bazı bilgiler od koparan cinsten. Tedavisi ihmal edilirse çok çok kötü senaryolar var karşıma çıkan. İyice panik yapıyorlar insanı.
Brfn ikircikli_kircicegim Size inst.hesabini vereyim ordan konuşun kargoyla göndersin size.. Hesap adı Arif Büşra Burkaç.. yada ordan bulamazsanız Ordu ili Serdaroğlu eczanesi diye aratın google dan telefon açarak görüşün Büşra hanımla
musmustlu ikircikli_kircicegim internete pek fazla takılı kalma. Çünkü çok fazla bilgi var ve tutarsız bilgiler var. Mesela bir yerde karbonat iyi gelir diyor diğer yerde durumu kötüleştirebilir kafanıza göre kullanmayın diyor. Bence sen bi çocuk cerrahına git interneti şuanlık boşwer bence canın sıkılır
Happydef ikircikli_kircicegim süt ürünleri yemeyi bırakıp deneyin bı kaç gün içinde geçerse vardır alerjisi bir süre tuketmezsiniz
Toprakseyran Jane karbonat pamukcuk yokken kullanılırsa pamukcuğu önlüyor fakat pamukcuk varken kullanılırsa pamukcuğu çoğalıyor. Birkaç örnek de gördüm artı doktorlarımız da hep derdi en iyisi birkaç doktora daha sorun ve araştırın bu karbonat olayını yanlış anlamış olabilirsiniz
ikircikli_kircicegim Toprakseyran ağzı yanakları fena halde. Doktor bakıp söyledi. Yanlış uygulamıyorum. Belki bir ihtimal yanlıştır diye ben de detaya varana kadar sordum herkese. Başkalarında nasil geçiyor da ben de geçmiyor? Doktor altında yatan nedeni bulmamız lazım dedi. Büyük kizimda da aynı sorun vardı. Ona da bağışıklık dusuk olabilir dendi. İki ay fln sürmüştü bir yasindayken. Sonra kendiliğinden geçmişti.
balbademmmm ikircikli_kircicegim yanakları bebişlerin hepsinin öyle zannediyodum bizimkinin de yanakları beyazda mesela ağzının üst taban kısmı her bebişin öyle ya o yüzden öyle sanıyodum yanak kısmının görseli var mı
Toprakseyran ikircikli_kircicegim anladım benim bebeğimde hiç olmadı çok şükür ben net bilmiyorum orda da belirttim bende benim doktorumun söylediği şeyi aktarmak istedim size de geçmiş olsun.
Brfn balbademmmm ben ordu da yaşıyorum.. google dan eczanenin numarasını alıp isteyebilirsiniz isterseniz.. arkadşım yapmıştı bana da kalfa olarak çalışıyo orda ve o biliyo sadece.. Serdaroğlu eczanesi Büşra hanımla görüşmek istiyorum dersiniz
Mucizemsin21 ikircikli_kircicegim benimki 5 aylık hala bizde de var ama pamukcuk mu mama kalıntısı mı bilmiyorum dili beyaz