Yelda35 Kızlar kullanan memnun kalan var mı? Buradan alayım dedim Türkiye’de maşallah 259 TL Almanya’dan annem getirecek 5 Euro 😂 yani 70 TL 🤷♀️ Fırsatçılık
Melikeeeecansuu Yelda35 işe yarıyacagınıda bılmıyoruz. 70 tlden birşey olmazda 250 tl içimizi yakar 🤣🤣
Zeynepzey Yelda35 çok güzel rahatlatıyor kızım için bir tek onu kullandım zaten doktor jel kremler sabit damakta kalmadığı için yutuyor bebekler demişti ama osanit hemen rahatlatıyor çocuğu
Yica Yelda35 ay çok üzüldüm şu an. Neredeyse bebeğim 2 aylıkken tanımıştım dış dönemine girdiğimiz de alırız diyordum o zaman 120 130 civarındaydı diş dinemine girdik bazen çok zorlaniyoruz alıyım dedim fiaytlar artmış gitmiş 😔😔
Yagmur46 Yaramaz olur muu hem de nasıl yarıyor. Biz kızımın diş sıkıntısını onunla atlattık. Sıfır ağrı hem de,ne gece uykuları ne gündüz hiç etkilenmeden geçti bitti çok şükür
Yelda35 Yagmur46 bizde ilk defa dişte ateş yaptı hemde çok huysuzluk çare bulamıyorum teşekkür ederim
Yagmur46 Yelda35 Rica ederim umarım faydasını görürsünüz. Bizim doktorumuz muayene sırasında bu kiz dişlerini çok zor çıkaracak Allah yardımcınız olsun demişti. Çok şükür biz çok faydasını gördük inşallah size de faydası olur 😇
Yagmur46 AYDANYEL bebeğinizin ağrı durumuna göre öğün sayısını artırıp azaltabilirsiniz. Mesela diş çıkardığı süreçte ben günde 3 defa veriyordum. Günde 12 tanecigi geçmeyecek ama . 4 4 4 şeklinde veriyordum. Ya da atıyorum gündüz ağrısı yok rahat ise günün diğer saatlerinde veriyordum. Tek dikkat etmeniz 12 tanecigi geçmesin. Şu sıralar rahat mesela kızım diş çıkarmıyor. Vermiyorum. Tamamen bebeğinize göre karar verirsiniz ağrı yoksa vermenize de gerek yok .
Tospikkkk Yelda35 bizde kullanıyoruz işe yarıyor birkaç kutu getirtin bir tane değil dişler bitene kadar atın birkaç top ağzına mislerrrr🥰
Derinsart Yelda35 sanırım işe yarıyor bizde kullanıyoruz bi dişi cikti ucu görünüyor geceleri 2-3 kez kalkıyor emdikten sonra geri uyuyor cok sükür ateşide cikmadi diş etleri de şişmedi iki gündür sadece biraz huysuz ama onada şükür diştoplarından heralde iyi geçiyor yakın arkasimda kullanmişti onundq kızı ateşsiz atlatmıştı biraz huysuzluk dışında onunda kızında belirti olmamiş
Egehaninannesii Yelda35 Ben 160 tl ye aldım ise yaramadi meğer sahteymis geçen yıl aldım orijinali ise yarıyordur bence
Yagmur46 Tubasel5 bebeğinizin ağrı durumuna göre öğün sayısını artırıp azaltabilirsiniz. Mesela diş çıkardığı süreçte ben günde 3 defa veriyordum. Günde 12 tanecigi geçmeyecek ama . 4 4 4 şeklinde veriyordum. Ya da atıyorum gündüz ağrısı yok rahat ise günün diğer saatlerinde veriyordum. Tek dikkat etmeniz 12 tanecigi geçmesin. Şu sıralar rahat mesela kızım diş çıkarmıyor. Vermiyorum. Tamamen bebeğinize göre karar verirsiniz ağrı yoksa vermenize de gerek yok 😇
Emineg35 Yelda35 ay bana da getirsin 210 TL ye aldım. 😳😁 ama efsane işe yarıyor. Şimdi almak istesem artmış fiyatı. 290 du indirmişler yine