ilayda94 SweetPaw haklısınız az yese bile emziririm. Şuan alıştıkları her şey yeme alışkanlıklarını etkileyecekmiş. Ne kadar önemli aslında.
SweetPaw ilayda94 aynen öyle. Nasıl başlarsa öyle gidiyor diye bir laf var ya özelikle bu konuda çok doğru. Alıştıkları tatlar,yeme şekilleri vs beslenmelerinin temelini oluşturuyor
Danerys ilayda94 yaa öyle olmaz merak etmeyin 😅 ben yememişim direkt mesela. Okula başladıktan sonra oluştu benim. İlk taneli yediğim şey sosisli sandviç
Danerys Miniminimini ben keçi sütlü hamm kullanıyorum. Hipp ekmek aldım bugün bir de. Tarhanaya doğradım.
Gizo87 Miniminimini bildiğim kadarıyla hipp bisküvide şeker var. Hipp diyince olmaz gibi geliyor insana ama siz dikkat edin içeriğine. Şeker ihtiva etmeyen bisküviler de mevcut
Fatmalaz ilayda94 teşekkürler deniycem tarifinizi tahmini kaç dakika tutsam yeter birde çok sert olmuyo dimi
Kuzeyin_annesii kullaniciadi0131 bende çok beğendim ama nasıl sevmedi anlamadım 😁 hero baby organik denemistim onu çok sevdi
Emineg35 Miniminimini ben aldım ama şekerli olduğu İçin doktorumuz tavsiye etmedi. Bende kendim yaptım. Hafiften rondoda çektim. Ihlamurla vey sıcak su ile ıslatıyorum. Keçiboynuzu unu ile yaptım. Çok da güzel hem ucuza geliyor hemde temiz içerikli
Sevdalianne Kuzeyin_annesii ben de hünnap aldim cok sekerli aslinda icim rahat degil ama kendim yapamadım mecbur veriyorum severek yiyorlar
Kuzeyin_annesii Sevdalianne ben hero baby organik aldım onu sevdi hünnapı çok önerdiler diye aldım ama oğlum pek sevmedi. Zaten kahvaltıda 3-4 adet koyuyorum