Maviyesil121212 Mrvts kekin üzerine muhallebi muz çikolata sos koyuluyor. İnternetten bulabilirsiniz açık tarifini harika bir tatlı 😋
AtaVeAnnesii Merida1 🤣🤣 biz ailecek yemek yemeyi sevmeyiz ana yemek pilav yetiyor😄 Oglumada öğlen çorbası 😁
Elifaydn Ecemceylan aaa bende şimdi böyle bir post açtım görseydim açmazdım 😊 benim menüm de hazır değil geçen sene ile aynısı olsun istemiyorum aklıma da gelmiyor . Sadece kuru patlıcan dolması salata ve ana yemeğim belli tatlı ve meze bulamadım
Ecemceylan Elifaydn bir sürü meze önerisi geldi yorumları okuyabilirsiniz fikir olur size 🤗 ben havuç tarator ve kırmızı fasulye salatası yapacağım🤗 tatlı olarak Kadayıf tatlısı 🤩
Egurbuz20 Ecemceylan nefis yemek tariflere yazın çok güzel oluyor 😍 benim bütün yemeklerim nefis yemek tarifleri sayesinde 😀
LeylLiman Ecemceylan Bence biraz daha meze lazım havuç tarator, peynirli köz kırmızı biber vs güzel olur
Marinedeniz Ecemceylan daha cok meze ekleyebilirsiniz ben corba yapmicam mesela ana yemek bide yanina bir suru meze yapacagim
Ecemceylan Marinedeniz çorbasız yemek yeme alışkanlıkları yok maalesef eşimin ailesinin 🙄 bir iki tane daha meze ekleyeceğim 👍
elalinaelisa Ecemceylan misafir gelecekse az 🙈kendiniz içinse de az kız ne yalan söyleyim 😊1-2 tane daha meze ekleyebilirsin
Anneliko Ecemceylan ben de çok seviyorum güzel sofralar yemekler hazırlamayı misafir ağırlamayı eşimle ben tekiz 2 de çocuk tek güzel olmuyor pek ama eş dost da pek yok gelecek olan . Olmasa kendimize kurarız sofra eşim ben oğullarım 🥰🙏