barbarosunannesi Ecemceylan ben de mercimek çorbası ,karnıyarık ,pirinç pilavı peynirli kaşarlı gül borek,yesillik salata,yoğurtlu patates salatası , Kıbrıs tatlısı düşünüyorum .sizce nasıl ? Ailemlerimiz çok yeni tatlara alışık olmadığı için böyle düşündüm
Ecemceylan barbarosunannesi böreğe gerek yok bence yılbaşı sofrasında. Ama genel olarak menünüzü beğendim şimdiden ellerinize sağlık 🥰
Aalya Ecemceylan kuru dolma🥰 patlıcan salatasını yoğurtsuz yapardım ben olsam. Onun yerıne kereviz salatası yapardım veya havuç tarator.
Ecemceylan Aalya o zaman patlıcan salatası yapmayayım dediğiniz gibi. Havuç tarator ve yukarda hanımefendi yazmış kırmızı fasulye salatası yapacağım. Teşekkürler fikir için 🤩
barbarosunannesi Ecemceylan teşekkür ederim çeşit olsun diye düşündüm .fikirlere açığım .şimdiden iyi seneler sizlere 🥰
Ecemceylan barbarosunannesi fırında kaşarlı ıspanak yapabilirsiniz fikir olsun size ben arafa yapıyorum çok severek yiyoruz.
Maviyesil121212 Mrvts kekin üzerine muhallebi muz çikolata sos koyuluyor. İnternetten bulabilirsiniz açık tarifini harika bir tatlı 😋
barbarosunannesi Ecemceylan inanır mısınız sabah baktım o tarife dedim güzelmiş ☺️ afiyet olsun minnosa denicem