ezgidemir Ben eşim ve bir buçuk yaşında oğlum ile uyuza yakalandık.. ne yaptıysam yok bi çok ilacı kullandık şampuan vs hepsi . Oğlum çok kötü kaşınıyor, başından geçen kurtulanlar var mı öneri??😓😢
Birtane ezgidemir allh kahretsin bizde olduk bebeğimin 10 yasındaki oğlumun elleri bacakları kasınmaktan delindi
Cambardak ezgidemir beyaz sirke öneriliyorfakat dr şampuan veriyormuş bi arkadaşımın başına geldi çok geçmişolsun zor iş
Birtane ezgidemir ama eczane kükürtlü icerıklı bi krem hazırlıyo düş alıp üç gün üst üste sürüyorsun sonra duş alıyosun nevresimleri fln 90 derecede yıka sirke kullan camasırlara oyle hafifliyor kac aydır uğraşıyorum 😔😔 bizede gecti insallh gider bu Nalet hastalık
Hiraaa ezgidemir walla bızde en son 5 ay önce başlamıştı tam gectı dıyemem bıraz kaşınma var ve artık ütü yapmaktan nefret eder hale geldim çoraba kadar ütülüyorum ya pihhh bunedır böyle bu yaptığımız aşılardamı bısey var uyuz bıldıgınız vırus gıbı yayıldı bı yesıl krem var kötü kokulu krem baya ıyı 3 gun ust uste sürün 3 gunun sonunda evı baştan asagı temızleyın perdesıne halısına kadar temızleyın 3 gün o kremı surecegınız ıcın aynı kıyafetler gıyın 3 günün sonunda gıydıklerınızı atın çöpe gecmiş olsun inşallah bu beladan tez zamanda kurtulursunuz amın
Aybukedeniz Birtane geçmiş olsun bizde olduk bebeğinizi emziriyo musunuz 🥺 ben çok korkuyorum emzirmeye sağıp vermeye çalışıyorum ama çok fazla cikmiyo süt mecbur arada emziriyorum ama emzirdikce vicdan azabı çekiyorum bişey olur diye 😟
Cambardak Birtane Allah yardım ersin nerden geçiyyoki ya vlla gitme gelme de yapamazsınız dimi iyice evde covit de var allah yardım etsin
Birtane Vla bi kız kardeşim geldi gitti ailece uyuz olduk cocuklar maff oldu bebeğimin yüzünde bile yaralar cıktı
kullaniciadi0131 Aybukedeniz ya kadinlarda memede cok olurmuş bende merak edıyorum meme başında bile olur yaziyo nette valla korktum
Hiraaa ezgidemir walla anlıyorum sızı benım kızımda 1 buçuk yaşında oyle kaşınırdı kı gece yatamazdı oturp ağlıyordum o kaşınmasın ben kasınım dıye zor günlerdi herseyınızı utuleyın sırkelı su ıle gunde bı kaç kere evı dezenfekte edın kapının koluna kadar en çok neyle temas edıyosanız evı havalandırın bol bol bazı doktorlar kremlerı karıstırıp verıyolar oda cok ıyı gelıyo
asli_gulmina ezgidemir eczanede özel kükürt kremi yapıyorlar canım kesin fayda bizde ailece olduk eşim artık kaşınmaktan ayaklarını parmak aralarini hep yara etmişti kükürt kremi geçirdi kesinlikle tavsiye ederim
Rainyellow ezgidemir çok geçmiş olmuş bir gün şu illete yakalanıcam Die ödüm kopuyor kaçınmaktan nefret ederim , artık çevremize karşı korumacı ve duyarlı olmamız lazım kız kardeşiniz farkında değilmiydi kaşıntısının
Birtane Rainyellow farkındaydı biliyorum ama biz bilmiyoduk bi geldi evde herkez maf oldu oğlumu okula yolluyamax oldum okadar kaşındı
Zuleyhaaydn ezgidemir bebeğim 1 buçuk aylık aylıkken yakaladık. Şuan 4 aylığız ne yapsak geçmiyor MALESEF ..kullanmadığımız ilaç losyon sirke kalmadı z çamaşır yıkarken bir sirke katıyorum . Ütü yaparken bile sirke katıyorum x ama sonuç 0 … yine çıkmaya başladı… 😞😞
Ahsenimveben ezgidemir ablam.suan o dertten.muzdarip aylardır ailecek özel bir ilaçta aldı hatta bu akşam whatsap grubumuzda ablam çare yok mu özel ilaç 6.5 milyar verdi çöp oldu dedi hatta:( geçmiş olsun
Blueebabyy Ahsenimveben Yetişkinler için ivermectin hap kesin çözüm bebeğime de laviaderm Scabit kullandik bir ay da geçti. Biz bir de 10 gün evi terk ettik otelde kaldık ev komple ilaclandi halılar perdeler fayanslar camlar ev içinde her yer temizlendi yıkandı. Biz de tam 10 bin lira harcadık geçti galiba bir aydır yeni lezyon çıkmıyor çok şükür. Yeter ki geçsin diye hem eczane yapımı krem hem ivermectin hap kullandık neler neler çektik ama hijyene çok önem verdim. Evde olduğum sürece her akşam her yeri sil süpür yıka gece 5 ten önce yatamıyordum. Gardrobun tamamını boşalttım yikanacaklari 90 derecede yikanmayacaklari ağzı kapalı poşette bir ay beklettim çünkü 3-5 günde ölecek bir böcek değil artık çok dirençliymis. Psikolojim çok bozuldu bir yerimiz kaşınsa uyuz mu çıktı yine diye kafayı yiyorum.
Zuleyhaaydn Aybukedeniz evet MALESEF onda da var. Yeniden ayak altlarında kollarında bacaklarında kafasında çıkmaya başladı . Emziriyorum mecbur 🥴
Prenses_annesi22 Ahsenimveben cildiye doktoruda yazıyor yada eczaneye sorun onlarda yapıyor uyuz ılacı bız oyle yaptrmıstık
Birtane Ahsenimveben evrt doktor yazıyo eczane hazırlıyo boyle kükürt feln var icinde birde ovatril diye bi losyon var onu alın önce allh sonra o biraz azalttı kaşıntıyı
Birtane Ahsenimveben evrt doktor yazıyo eczane hazırlıyo boyle kükürt feln var icinde birde ovatril diye bi losyon var onu alın önce allh sonra o biraz azalttı kaşıntıyı hemen hemen bitiriyo
Birtane Ahsenimveben kükürtlü krem icerıgini bilmiyom eczane hazırladı ama reçete var isterseniz resmini atabilirm
Minikkizimmm ezgidemir Bundan 2 yıl önce bizde ailece olmuştuk. Ne denediysek geçmemişti. En son eczanden krem aldık. Krem yesildi. Ve afedersin bok gibi pis kokuyordu. Kremi sürüp 2 gün yikanmiyorduk. Krem vücudumuzda kalıyordu. 2 hafta içinde uyuz denen birşey kalmadı bizde.