esmasoyk elmaliturtam Doktorlar prosodur ne ise onu konusuyor oturup adam akilli ilgilenmiyolar bile bak gec yaz ilacini gerisi ALLAHA KALMS
Birbebek34 esmasoyk valla şaka gibisiniz hem domuz gribi yok diyorsunuz hem de doktorlara guvenmeyin diyorsunuz. Siz hasta olunca hic mi doktora gitmiyorsunuz .ne kadar çok şey biliyosunuz🙄
BugsBunnyy elmaliturtam sorsan adini soyadini tek seferde dogru yazamayacak insanlar genelleyerek tıp a yön veriyor 🤣
BugsBunnyy esmasoyk bak yine sacma bir cevap ne alaka ? Hadi cevap vermek istedin boyle mi cevap verilir alakasiz
Tugkaninannesi Mercan1015 domuz gribi yazinca insanlar bi sasirmis, Influenza salgini olmasin o genelde bu sekilde biliniyor. her kiş bi donem bu salgin hortluyor . Biz de oglumla gecen kiş gecirdik. Gecmis olsun
Fitifiti Yeni atlattık sayılır bugün 10. gün. Oğlum yakalandı maalesef. Ben hafif şekilde ayakta atlattım. Eşime hiçbir şey olmadı. Doğal takviyeler aldım. Siz ağır mı geçiriyorsunuz?
Miniklerim123 Mercan1015 influenza diyorlar kızımdan bana geçti covid gibiydi hatta covid testi bile yaptırdım evde parol kullandım C vitamini bol bol dinlen birde bol su iç çok geçmiş olsun
Miniklerim123 Mercan1015 parolun hapını kullandım çok ateş titreme üşüme oldu bir tek onu kullandım bşr de burun spreyi